Alejandro Rodriguez

Alejandro Rodriguez la Cluj

Vineri, 21 mai 2010, Tineri Pentru Misiune va invita la o conferinta de tineret cu un vorbitor de exceptie din Argentina. Evenimentul cu tema: “O provocare noua pentru o generatie noua” se va desfasura în Biserica “Betel” din Cluj-Napoca. Vineri programul  începe la ora 19:00, iar sambata 22 mai 2010 de la ora 17:00. Invitatul special este Alejandro Rodriguez.

Alejandro Rodriguez este directorul Tineri Pentru Misiune Argentina si are un rol foarte important în procesul de ucenicie a natiunii argentiniene, natiune care se aseamana Romaniei din punct de vedere cultural si financiar. În anul 2004, în capitala Argentinei, el a organizat o întâlnire de rugaciune la care au participat peste 400.000 de persoane. De asemenea, el a tinut prelegeri la guvern si la Curtea Suprema a Argentinei. Alejandro Rodriguez este adesea invitat sa vorbeasca la diferite conferinte în jurul lumii.

El este omul pe care Diego Maradona l-a primit în spital, lânga patul sau, ca sa se roage pentru el, si acum el continua sa se roage pentru mantuirea lui Maradona.

Este un vorbitor excelent care îmbina adevarurile biblice cu experientele personale în lucrare si are o chemare speciala pentru generatia tânara.