Conferinta cu Ravi Zacharias la Sinaia

BIG Impact, impreuna cu Biserica Baptista Metanoia din Arad si Ravi Zacharias International Ministries (RZIM) va invita la un eveniment care va incerca sa raspunda acestor provocari. In perioada 26-29 aprilie 2010, la Sinaia, va avea loc o conferinta pe teme de apologetica si evanghelizare, avandu-l ca invitat principal pe Ravi Zacharias, probabil cel mai renumit apologet al credintei crestine din vremurile noastre. Impreuna cu el va conferentia si Michael Ramsden, unul dintre cei mai cunoscuti apologeti europeni (RZIM Oxford), impreuna cu alti vorbitori din tara si strainatate. Cu aceasta ocazie, organizatia Ravi Zacharias International Ministries (RZIM) isi va lansa si lucrarea in Romania.

Vei avea ocazia sa pui cele mai dificile intrebari apologetice, sa ridici probleme de care iti este teama atunci cand iti impartasesti credinta, fiindca aceasta intalnire nu va avea doar sesiuni in plen ci si discutii panel, interactiuni si seminarii care sa raspunda problemelor si obstacolelor ridicate in evanghelizare. De asemenea, ca intotdeauna, in conferintele organizate de BIG & Metanoia, nu vor lipsi inchinarea, partasia, rugaciunea si resursele. Vino la un timp de umplere si intarire a credintei si lucrarii tale!

Conferinta va avea loc la Complexul “Cazino” din Sinaia, va incepe cu cina in seara zilei de luni 26 aprilie 2010 (orele 17:30)  si se va incheia cu masa de pranz de joi, 29 aprilie. Inregistrarea la conferinta va avea loc luni 26 aprilie, intre orele 12:00 si 17:00.

Programul conferintei este obligatoriu pentru toti participantii si va fi publicat in curand pe acest site.

Contributia personala pentru conferinta este de 400 lei la hotel Caraiman si Cerbul (2 stele), 500 lei la hotel Sinaia (3 stele) si 630 lei la hotel Palace (4 stele). Aceasta contributie perceputa la inscriere este nerambursabila. In cazul neparticiparii la conferinta, esti rugat sa nu iti asumi libertatea sa trimiti pe cineva in locul tau.

Inscrierile incep din data de 1 Februarie 2010 si se vor incheia pe 20 martie 2010. Dupa aceasta data, in limita locurilor disponibile, cei care doresc sa se inscrie vor plati 50 lei in plus. Cei care se vor inscrie la Sinaia (in ziua sau pe perioada conferintei) platesc 75 lei in plus fata de costul initial al conferintei. Mentionam ca aceste precizari sunt teoretice, neexistand prea multe sanse sa mai fie locuri libere, avand in vedere interesul enorm manifestat deja fata de acest eveniment.

Inscrierile se fac in ordinea inregistrarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru inscrieri apasa AICI