Conferinta Nationala a Uniunii Baptiste din Romania 2012

Iubiti frati in Domnul Isus Hristos,
Delegatii bisericilor baptiste din Romania se intalnesc in fiecare an la Conferinta Nationala pentru rugaciune, studierea Cuvantului, partasie, evaluare, strategie, precum si pentru a lua decizii statutare cu privire la lucrarea Evangheliei in Cultul Baptist.
Tema Conferintei Nationalei din acest an este: Pregatiti calea Domnului. Ne rugam ca aceasta adunare sfanta sa ofere tuturor delegatilor ocazia de a se zidi sufleteste si de a se inflacara pentru lucrarea de slujire, de misiune si de evanghelizare pe care Dumnezeu a incredintat-o bisericii.
In conformitate cu articolul 93 al (2) lit.a, coroborat cu art. 105 al (3) din Statutul de organizare si functionare a Cultului Crestin Baptist din Romania, Consiliul Uniunii Baptiste a hotarat convocarea Conferintei Nationale a Uniunii Bisericilor Crestine Baptiste din Romania la data de 29-30 martie 2012 la Biserica Crestina Baptista Nr.l Manastur, str. Ospatariei nr.10-12, Cluj-Napoca, jud. Cluj (Mircea Veja-tel.0264.425051, 0751.100011, 0744.972289).

Delegatii care au nevoie de cazare sunt rugati sa anunte Biserica gazda pana, cel tarziu, in data de 23 martie.
La Conferinta Nationala sunt convocati toti delegatii desemnati conform articolului 33 al. (3) din Statutul de organizare si functionare a Cultului Crestin Baptist din Romania.
Constienti ca lucrarea lui Dumnezeu nu se poate infaptui prin putere omeneasca, ci doar prin puterea Sa, va indemnam la post si rugaciune pentru bunul mers al lucrarii din tara noastra.
Va asteptam cu bucurie in Cluj la Conferinta Nationala.
Otniel loan Bunaciu – Presedinte
Ionel Tutac – Secretar general

Sursa: Revista Crestinul Azi