Conferinta si Mars pentru familie la Targu Neamt

Alianţa Familiilor din România organizează la Târgu Neamţ o conferinţă publică pentru promovarea valorilor familiei creştine. Conferinţa va avea loc la Casa de Cultură de pe Bd. Ştefan cel Mare Nr. 55 din Târgu Neamţ, în data de 19 Septembrie 2015, începând cu ora 10:00. În aceeaşi zi de la ora 16 va fi organizat şi un marş profamilie.

Dacă crezi în căsătorie, dacă crezi în familie, merită să descoperi că nu ești singur: ALIANȚA FAMILIILOR DIN ROMÂNIA – www.alianta-familiilor.ro , un ONG național, apolitic și fără afiliere religioasă, alături de partenerii ei te invită la conferința anuală, în orașul tău, Târgu Neamț.


Vei avea ocazia să cunoști personalități de renume, oameni ca tine care luptă pentru valorile familiei tradiționale şi care au experiență în acest domeniu.

Vei avea șansa să participi la Marșul pentru familie care va fi organizat, începând cu ora 16 pentru a arăta că nu ne rezumăm doar la vorbe! Merită să ne unim forțele pentru a lupta pentru valorile familiei tradiționale pe toate planurile!

În programul conferinței avem: lectori din diverse domenii, din țară și din străinătate şi momente de discuții și de creare de contacte cu participanții.

Invitati:

1.         Dl Vasile Harpa, Primarul orasului Targu Neamt

2.         Dl Antoine Renard, Presedinte al Federatiei Asociatiei Familiilor Catolice din Europa

3.         Parintele Dragos Balinisteanu (Iasi)

4.         Parintele Felician Tiba (Iasi)

5.         Pastorul Marin Tifrea (Piatra Neamt)

6.         Dl Petre Costea, Presedintele AFR

7.         Dl Bogdan Stanciu, Presedintele Pro-Vita Bucuresti


Alianţa Familiilor din România este o asociaţie de advocacy, colaborând şi interacţionând cu factorii de decizie de la nivel naţional şi european pentru promovarea unor legi care să protejeze familia, căsătoria şi viaţa. Prin materialele pe care le distribuim, transmitem o viziune pozitivă asupra căsătoriei şi familiei.

Detalii la David Ţuţ – director media AFR, tel: 0741 103 025