Ionel Teodorescu a plecat la Domnul

Ionel Teodorescu a plecat la Domnul

Ionel Teodorescu a fost un misionar roman care a locuit in ultima perioada la Budapesta. A lucrat in cadrul organizatiei misionare Campus Crusade for Christ, Alege Viata. Din 2006 s-a mutat, impreuna cu sotia sa, Gina, la Budapesta unde a coordonat activitatea Programului de Formare de Lideri pentru Europa de Est si Rusia. Ionel Teodorescu a locuit la Craiova, unde a fost directorul unei intreprinderi. S-a convertit dupa ce, in anul 1988, copiii sai au primit o Biblie ilustrata, care le-a starnit – atat celor mici, cat si parintilor lor – dileme nelinistitoare. Din anul 1993, a inceput sa lucreze cu organizatia Campus Crusade for Christ, prezentand filmul Isus si ulterior ca director al departamentului responsabil cu aceasta activitate si alte misiuni.

Ieri am fost informati de fratii din Biserica “Izbanda” ca fratele IONEL TEODORESCU a plecat la Domnul. Trupul fratelui Ionel se afla in Budapesta, insa urmeaza sa fie adus in tara.

Toti aceia dintre dumneavoastra care vreti sa fiti alaturi de familie in aceste momente sunt rugati sa ia legatura cu Uniunea Bisericilor Crestine dupa Evanghelie (Dan Mitrea: 0744 551 697) pentru a afla ziua inmormantarii. Locul unde va avea loc inmormantarea va fi, posibil, in Craiova.

Ne rugam ca Dumnezeu sa mangaie si sa binecuvanteze familia Teodorescu.

Dan MITREA – Secretar General BCER-UBCE