John C. Maxwell

John Maxwell vine la Bucuresti

John C. Maxwell, unul dintre cei mai respectati si influenti experti in leadership de pe tot globul, vine sa sustina cel mai important eveniment de training pentru dezvoltare personala si profesionala al anului 2011 organizat de Finmedia.  La Palatul Parlamentului din Bucuresti, pe 23 martie 2011, peste 1.000 de participanti vor sta fata in fata cu numarul 1 mondial in leadership, John Maxwell, la seminarul How to Be a Real Success, apogeul unor abilitati invatate pe parcursul intregii sale cariere. Maxwell s-a angajat sa dezvolte lideri ai excelentei si integritatii, iar filozofia sa ca „totul urca sau coboara din cauza leadership-ului” motiveaza orice incercare de a ajuta oamenii sa isi atinga cel mai inalt potential. Timp de peste 30 de ani, John Maxwell a impartasit aceste principii de leadership liderilor din intreaga lume, a pregatit profesional peste 350.000 oameni anual, prin conferinte tinute in toata lumea si peste 1.000,000 de oameni prin intermediul resurselor online.

Este autorul a peste 30 de titluri, printre cele mai cunoscute fiind: A gandi schimbarea, Leadership de aur, Cele 17 legi incontestabile ale muncii in echipa, si Cele 21 de legi incontestabile ale leadership-ului, cu vanzari de mai bine de 19.000.000 de exemplare in toata lumea.

Seminarul de leadership „How to Be a Real Success”, organizat de Finmedia, va prezenta principiile esentiale de leadership, in patru domenii cheie: Relationare, Echipa, Atitudine si Leadership. Condusi de binecunoscutul expert in leadership, veti intelege fiecare componenta a paradigmei R.E.A.L. Leadership – principii esentiale care va vor ajuta sa va duceti practicile de leadership la un nivel superior. Pentru ca, spune Maxwell: „Chiar si cele mai mici schimbari in practicile dvs. de leadership au efecte mari. A inspira incredere, a castiga cu oamenii, a adauga valoare, a construi incredere, a obtine rezultate – totul incepe cu alegerea de a incepe sa fiti mareti in tot ceea ce faceti. Datorita faptului ca leadership-ul este determinat de relationare, rezultatele depind in mare masura de natura influentei dvs. initiale – ce faceti mai intai ca lider afecteaza fiecare urmatoare piesa de domino care cade. Acesta este efectul de leadership! Mici schimbari in practicile dvs. de leadership au ca rezultat dividende uriase, caci oamenii simt influenta dvs. in mod exponential in domeniul de care au cea mai mare nevoie.”

Invatati Efectul de Leadership la acest seminar, care este un eveniment cu totul nou, de o zi, care va va furniza abilitati practice de leadership, usor de implementat.

Acum va asteapta si o oferta speciala, cu o reducere de 15% a biletelor. Un excelent cadou de Craciun!
Partener principal: Coface Romania. Co-organizator: Cariere hotnews.ro