Nou la Libraria Kairos: Ajutor, am nevoie de cineva!

Ajutor, am nevoie de cineva! Ajutor, am nevoie de cineva! De la dependeta de droguri le misiune internationala. Autor Walter Heidenreich

„Walter Heidenreich este un exemplu viu de eliberare, nu numai de pacat, dar si de efectele pacatului. Lucrarea pe care o face în Lüdenscheid si în alte parti ale lumii contine inima Evangheliei.” John Wimber, Fondator si lider Vineyard International

„Povestea lui Walter m-a acaparat si nu mi-a mai dat drumul. Am ras si am plans, dar mai mult decat toate, am redescoperit o noua credinta. Daca si-ai pierdut speranta, citeste aceasta carte.” John Dawson, Lider international Tineri Pentru Misiune (YWAM)

 

Aceasta cartea, tradusa acum si în limba romana, exista deja în limbile rusa, engleza, portugheza, franceza, finlandeza, tailandeza, georgiana, mongola si mongola veche. Aceasta este o dovada actualitatii si importantei ei pe plan international.

Carte diponibila exclusiv la Libraria Kairos

.

Walter HeidenreichWalter si Irene Heidenreich traiesc în Lüdenscheid, Germania. Ca si presedinte al organizatiei HELP International, Walter calatoreste în tari de pe mapamond,  încurajând si ridicând oamenii, aducându-le Vestea Buna si dragostea lui Dumnezeu.

Detalii la www.EdituraKairos.ro