Peter Costea – Program 10-18 mai 2014

Şi în această săptămână dl. Peter Costea va fi prezent în mai multe oraşe din ţară pentru a-şi prezenta platforma şi ideile pe care doreşte să le promoveze şi totodată să se întâlnească cu cetăţenii de bună credinţă ai acestor oraşe. În acest sens dacă doriţi să vă întâlniţi cu dl. Costea sunteţi rugaţi să-l contactaţi pe dl. David Ţuţ, consilier de campanie, la tel. 0741 103 025 pentru a primi detaliile exacte legate de locaţia şi ora la care dl. Costea va fi disponibil. Astăzi 10 Mai de la ora 11:00 dl. Costea va fi prezent şi va vorbi la o conferinţă pro-viaţă în Călăraşi la restaurantul Intim, iar după-masa dl. Costea va fi prezent la Alexandria unde se va întâlni cu cetăţenii la Căminul Cultural. Vă invităm şi vă aşteptăm cu drag !  
11 Mai Duminică: Braşov (dimineaţa) şi Sibiu (după-masa)

  • dl. Costea va vizita comunităţile religioase din cele două oraşe

12 Mai Luni: Reşiţa(dimineaţa) şi Lugoj (după-masa)

13 Mai Marţi: jud. Bistriţa-Năsăud

  • dl. Costea va fi prezent în jud. Bistriţa-Năsăud pentru mai multe întâlniri cetăţeneşti

14 Mai Miercuri: Cluj-Napoca(dimineaţa) şi Bucureşti (după-masa)

  • dimineaţa dl. Costea va fi prezent în Cluj-Napoca, iar după-masa va fi prezent în capitală pentru un interviu la TVR1 de la ora 19:00.

15 Mai Joi: Alba Iulia

  • Dl. Costea va fi prezent în Alba Iulia pentru o întâlnire cetăţenească de la ora 19:00.

16 Mai Vineri: Piatra-Neamţ (dimineaţa) şi Iaşi (seara) 

  • la ora 10:00 dl. Costea va fi prezent în Piatra-Neamţ pentru o întâlnire cetăţenească, iar de la ora 15:00 este invitat la Iaşi la o dezbatere electorală organizată de Consiliul Tineretului din România.

17 Mai Sâmbătă: Mediaş

  • conferinţă cetăţenească în Mediaş

18 Mai Duminică: Oradea

  • dl. Costea va vizita comunităţile religioase din Oradea

INFO: Cei care doriţi să organizaţi un eveniment în oraşul dvs. la care să participe şi dl. Costea sunteţi rugaţi să ne contactaţi din timp pentru a stabili detaliile. 
   

MATERIALE DE PROMOVARE ALE CAMPANIEI ELECTORALE
 

Materialele promoţionale pentru promovarea dlui. Costea sunt gata, aceia dintre dvs. care doriţi să le distribuiţi (flyere, postere, etc) sunteţi rugaţi să-l contactaţi pe: dl. David Ţuţ la tel: 0741 103 025  Vă mulţumim !

 

www.costea-parlamentuleuropean.ro