John Piper a lansat o carte privind modul în care Dumnezeu lucrează prin pandemia coronavirusului

În cartea intitulată Coronavirus și Cristos, fondatorul site-ului web Desiring God explorează suveranitatea lui Dumnezeu în timp de criză și oferă șase răspunsuri biblice la întrebarea: „Ce face Dumnezeu prin pandemia coronavirusului?”

Cartea de 112 pagini încurajează cititorii să aibă încredere în scopurile bune ale lui Dumnezeu și să se refugieze în Hristos. De asemenea, autorul pune la dispoziție o înregistrare audio gratuită a cărții.

Vorbind într-un videoclip online, Piper a explicat că a dorit să ofere o imagine „centrată pe Dumnezeu a lui Cristos-Stânca – un loc solid pentru a te refugia în vremuri atât de fragile”.

În cele două secțiuni, Piper se concentrează mai întâi pe siguranța pe care o avem prin Cristos, în Dumnezeul care domnește peste toate lucrurile și apoi, în partea a doua aruncă o privire asupra modului în care poate lucra El în această perioadă a suferinței globale.

„Am vrut să conving lumea întreagă să experimenteze o transformare a gândirii, simțirii și trăirii noastre care să ne alinieze viețile cu valoarea infinită a lui Isus Hristos.”

„Dumnezeu nu a tăcut, nu ne-a lăsat fără un cuvânt în scripturile referitoare la scopurile Sale pentru suferință”, a adăugat el.

Pastorul Piper a înregistrat cartea în varianta audio în casa sa, în speranța că va ajuta mulți oameni în acest moment critic.

Descarca cartea audio (MP3)

Asculta cartea pe YouTube

Descarca PDF

Descarca EPUB