O trezire are loc la Universitatea Asbury din Kentucky

Are loc o trezire in campusul Universității Asbury din Kentucky.

Jurnalul Asbury Collegian raportează că în timpul unei chemări la confesiune miercurea trecută, pe 8 februarie 2023, cel puțin 100 de persoane au căzut în genunchi și s-au închinat la altar. De atunci, aceasta s-a transformat într-o revărsare a Duhului Sfânt care nu dă semne că s-ar opri.

De zile întregi, oamenii au dat mărturii, citesc scripturi, s-au închinat lui Dumnezeu și s-au rugat în continu. Au participat studenți, profesori și lideri ai bisericii locale.

Alexandra Presta, editorul site-ului web condus de studenți The Asbury Collegian, a scris într-un articol publicat pe 8 februarie: „Ca senior, nu am fost niciodată martor la așa ceva”.

TREBUIE VEZIT: Faithwire de la CBN a vorbit cu Alexandra Presta pentru relatarea ei de primă mână despre renaștere:

Presta a descris scena pentru cititorii săi din interiorul auditoriului Hughes al universității:

„Colegii, profesorii, liderii bisericii locale și studenții de la seminar mă înconjoară – toți se roagă, se închină și Îl laudă pe Dumnezeu împreună. Vocile răsună. Oamenii se închină la altar, cu brațele întinse larg”, a scris ea. „O pereche de prieteni se îmbrățișează unul de celălalt, unul cu lacrimi în ochi. Un grup divers de indivizi se înghesuie la pian și trec impecabil de la o melodie la alta. Unii chiar stau ca mine, cu laptopurile deschise. Nimeni nu vrea părăsi.”

Citeste mai multe pe CBN News