Fundatia EBE

Sarbatoare la Fundatia EBE

Din partea Fundatiei EBE – Educatie Biblica prin Extensie, am vrea sa facem o invitatie tuturor celor ce si-ar dori sa participe la conferinta de celebrare a 30 de ani de lucrare in Romania.

Au trecut 30 de ani de cand cateva grupuri mici de studiu biblic si partasie au fost formate prin initiativa unor oameni pe a caror inima Domnul a asezat dorinta de a raspunde unei nevoi deosebite la acea vreme
– echiparea de lideri slujitori pentru biserica. Prin programe clandestine organizate regulat in diferite localitati din tara, misionarii de la organizatia BEE-International, numita actualmente “Entrust”, au pus bazele unei miscari de echipare de lideri-slujitori in bisericile din Romania.
La aceasta ora avem in bisericile evanghelice un numar impresionant de slujitori a caror formare spirituala a fost puternic impactata de programele de echipare biblica prin filozofia si cursurile BEE-ului.
Fundatia EBE-Romania (Educatie Biblica prin Extensie) care isi desfasoara activitatea in cadrul miscarii evanghelice, este rezultatul procesului de indigenizare al BEE-ului de odinioara in tara noastra. Un numar mare de slujitori din tara s-au pus la dispozitia Domnului prin formare si apoi prin echiparea altora in procesul de multiplicare.

Dorim sa folosim prilejul acesta al implinirii celor 30 de ani de credinciosie din partea lui Dumnezeu fata de noi si lucrarea aceasta. Avem motive sa multumim impreuna Domnului pentru sprijinul si dragostea Lui fata de acest popor, fata de biserica din Romania si sa ne bucuram impreuna cu unii din cei care s-au pus la dispozitia acestei nevoi in decursul anilor.

Fundatia EBE

Consiliul Director si Echipa Executiva – Fundatia EBE,
prin Vali Lupoian
Detalii pe www.fundatiaebe.ro