SEMNEAZĂ ONLINE pentru Alianța Renașterea Națională

După cum mulți dintre voi știți, luna trecută mișcarea pro-familie care s-a coagulat în jurul Alianței Familiilor din România (AFR) și a domnului Peter Costea și a format un partid politic care se numește Alianța Renașterea Națională (ARN). ARN este o realizare deosebită, expresia unei aspirații care a început cu mulți ani în urmă și s-a intensificat de-a lungul anilor cu cât politicienii ne-au marginalizat ori au încercat să ne marginalizeze și mai mult.

Din motive obiective, pe care unii dintre voi le cunoașteți, ARN nu a putut plasa candidați la alegerile locale, dar vom plasa candidați la alegerile parlamentare din 6 decembrie. În acest scop, avem nevoie de peste 100 000 de semnături valabile pentru a putea pune candidați în toate cele 43 de circumscripții electorale.

Semnăturile se pot da online pe site-ul oficial Alianța Renașterea Națională AICI!

Va rugăm să ne dați semnături și să transmiteți linkul la toate contactele dvs. pentru a semna. O persoană poate semna, simultan, pentru mai multe partide.

ARN se constituie dintr-un grup de sute de persoane la care zilnic se adaugă noi membri. Toți cetățenii de bună credință se pot alătura acestui grup. Sunteți invitați să va alăturați devenind membri. Cei care doriți să vă alăturați ARN, puteți adera prin trimiterea unui email cu Numele și Prenumele, telefonul și adresa electronică la CONTACT AICI, iar echipa de lucru vă ca contacta.

 Doina Bejenaru