Educația sexuală: document foarte important

Iresponsabilitatea politicienilor României, împreună cu nepăsarea ori lipsa de vigilență a părinților, a dus la instituirea educației sexuale în România în aprilie.

Revin azi asupra subiectului cu un document extrem de important care descrie experiența nefastă a părinților privind educația sexuală într-o țară în care educația sexuală a fost adoptată cu 30 de ani în urmă: SUA.
Documentul a fost emis la începutul acestei săptămâni de către Family Research Council în Washington DC. Link: downloads.frc.org/EF/EF20E22.pdf.

Citez câteva dintre concluziile documentului.

Documentul deplânge
(1) absența părinților din evoluția vieții sexuale a copiilor lor;
(2) ignoranța părinților privind influența educației sexuale asupra copiilor lor;
(3) lipsa de interes a părinților față de ce învață copiii lor în orele de educație sexuală; (4) șocul părinților când descoperă ce învață copiii la cursurile de educație sexuală;
(5) șocul părinților când detectează anormalitățile sexuale ale copiilor lor.

În final, documentul concluzionează că părinții pot preveni comportamentele sexuale nefirești în copiii lor dându-le o educație sexuală creștină în familie, începând cu accentuarea abstinenței.

Vă recomand să vizitați pagina de Facebook recent lansată a mișcării Alianța Renașterea Națională și să o urmăriți prin click pe like și share: https://www.facebook.com/AliantaRenastereaNationala/

Peter Costea