Alfa Omega TV în topul televiziunilor comerciale din Romania

Prezent în topul televiziunilor din România din 2010, Alfa Omega TV s-a menținut și în anul 2015 lista „must carry”* publicată de CNA. Clasamentul bazat pe audiență  arată că ratingul nostru a crescut cu 44% față de 2013. Dincolo de clasamente, aceasta arata ca mai multi oameni au urmarit programe crestine in 2014.

Suntem încă departe de canalele comerciale, dar creștem.

Alfa Omega TV încă nu este inclus în toate rețelele de cablu din România, dar dacă mai multe rețele ar include canalul Alfa Omega TV în pachetul lor, numărul românilor expuși la programe cu conținut creștin ar crește.

Pentru aceasta avem nevoie de ajutorul tau!

Receptionezi Alfa Omega TV?

IMPLICĂ-TE și PROMOVEAZĂ Alfa Omega TV în cercul tău de cunoscuți!
Fii alături de noi, ajută-ne să ducem Alfa Omega TV în fiecare casă. Promovează-ne pe Facebook, dă mai departe pliantele noastre, motivează-i pe cei dragi să ceară și ei canalul.

SPUNE ȘI ALTORA despre Alfa Omega TV
Ajută-i și pe alții să aibă Cuvântul lui Dumnezeu prin Alfa Omega TV în casele lor.
Informează-i și încurajează-i să ceară operatorilor lor de cablu introducerea canalului în pachetul lor de canale.

CERE INTRODUCEREA CANALULUI AOTV ÎN PLATFORMA DIGITALĂ
Suntem în multe rețele în România în pachetele de bază analogice, însă nu suntem în extensia digitală.
Solicită rețelei de cablu la care ești abonat să introducă Alfa Omega TV în pachetul de canale de bază și în extensia digitală, astfel mii de oameni din orașul tău ar beneficia de Cuvântul lui Dumnezeu.

Nu receptionezi Alfa Omega TV?

Dacă nu recepționezi Alfa Omega TV în casa ta, acum este cel mai bun moment să ceri introducerea lui în rețeaua ta de cablu.

Este o vreme de reașezare a canalelor în grila operatorilor de TV cablu și cu această ocazie te încurajăm să CERI, în aceste zile, introducerea postului Alfa Omega TV în rețeaua ta de cablu. Cu cât vor fi mai multe solicitări, cu atât va crește posibilitatea ca Alfa Omega TV să fie introdus în toate rețelele și în casele tuturor românilor.

Ai prieteni, cunoscuți, membrii ai familiei care nu recepționează Alfa Omega TV în casele lor? Încurajează-i să profite de acestă ocazie și să ceară operatorului de cablu includerea canalului Alfa Omega TV în rețeaua analogică și în extensiile digitale.

Cu un singur apel telefonic, oricine poate contribui la răspândirea Cuvântului lui Dumnezeu prin televiziune. Fii și tu parte!

Citeste mai mult la alfaomega.tv