Comunicat din partea noii conduceri a Bisericii Metanoia Arad

Comunicat din partea noii conduceri a Bisericii Metanoia Arad

In urma Adunarii Geneale din data de 9 februarie 2013, noua conducere a Bisericii Metanoia din Arad a publicat acest comunicat:

Ne aflam la capatul unui proces dureros desfasurat in mijlocul comunitatii noastre. Scopul Adunarii Generale extraordinare intrunita in data de 09.02.2013 a fost prezentarea cauzelor crizei in care Biserica Baptista Metanoia s-a aflat in ultimele aproximativ 9 luni si gasirea solutiilor in lumina Scripturilor si a hotararilor membrilor bisericii.

Adunarea Generala extraordinara, intrunita conform cerintelor statutului UBR, a hotarat urmatoarele:
1. Renuntarea la parteneriatul cu Harvest Bible Fellowship
2. Revenirea la modelul de conducere anterior
3. In urma evaluarii slujitorilor duhovnicesti, a fost reconfirmat in slujire fratele pastor Mircea Mandrutau.
4. Noua echipa de slujire a bisericii are urmatoarea componenta: Alboni Ioan, Andru Ioan, Bocsa Octavian, Fizedean Dan, Mandrutau Mircea, Muntean Sorin, Radu Marius.
Ne dorim si ne rugam ca impreuna, in baza legamantului incheiat de fiecare dintre noi cu Dumnezeu, sa ne adunam in jurul lui Cristos ca biserica pentru a merge mai departe pe calea mantuirii.
Credem cu tarie in unitatea bisericii noastre si in faptul ca doar impreuna si sub calauzirea Duhului Sfant vom putea lucra cu intelepciune, cautand adevarul, intotdeauna in dragoste, asa cum ne indeamna Scriptura. Cadrul in care slujim da posibilitatea tuturor credincio?ilor sa se bucure de partasia cu Domnul si unii cu altii, sa creasca spiritual si sa slujeasca glorificandu-L pe Dumnezeu.