COMUNICAT OFICIAL familia Bodnariu – PLAN DE ACȚIUNE

Suntem recunoscători în aceste zile pentru cei ce s-au mobilizat în mai multe orașe mari din România pentru mari adunări de protest. Domnul să vă răsplătească!

În săptămâna viitoare, începând cu ziua de Marți, vor avea loc demersuri diplomatice în vederea reunificării familiei Bodnariu. Chemăm întreaga frățietate la un timp de post și rugăciune pentru cei implicați în acest demers.

În câteva săptămâni, sperăm să putem organiza adunări de protest în fața Consulatelor Generale din San Francisco, Houston și New York! Vom anunța detaliile în zilele următoare.

În lunile Februarie-Martie avem două proiecte: contactarea – prin scrisori și/sau mesaje electronice – reprezentanților și senatorilor din Congresul SUA de către constituenții comunităților române Evanghelice din districtele și statele corespondente; proiectul „Our family stands with Bodnariu family”, adică în fiecare biserică, fotografierea fiecărei familii lângă un afiș mare cu fotografia familiei Marius, Ruth și copiii Bodnariu. Fotografiile urmează să fie postate pe paginile de internet ale fiecărei biserici dar și prin social media.

Sâmbătă, 16 Aprilie, va avea loc o mare zi de adunări și marșuri de protest pretutindenix! Rugăm toate comunitățile române evanghelice din SUA, Canada, România și pretutindeni în Europa să se organizeze în vederea unui impact major asupra opiniei publice din toată lumea în favoarea familiei Bodnariu!

Pentru toți inițiatorii și organizatorii locali ai acestor acțiuni, vă rugăm să luați notă de ultimul comunicat de instrucțiuni AICI.

Pentru lămuriri, ne puteți contacta: daniel.bodnariu@gmail. com, cristianionescu@elimro.com

În numele familiei și a echipei de inițiativă și acțiune,

Pastor Daniel Bodnariu și Pastor Cristian Ionescu