Conferinta: "Familia – a fi sau a nu fi?" la Sibiu

Conferinta: „Familia – a fi sau a nu fi?” la Sibiu

Asociatia Crestin-Umanitara „Kinonia” si Centrul Crestin „Templul Inchinarii” din Sibiu, va invita sambata, 7 mai 2011, ora 16.00, la Conferinta cu tema: „Familia – a fi sau a nu fi?”.
Conferinta va avea loc la Centrul Crestin „Templul Inchinarii”, din Calea Dumbravii nr. 18 si va fi sustinuta de sotii Ian and Tracey Mann din Anglia.

Conferinta se va desfasura in cadrul a doua sesiuni, in care vor fi abordate principiile crestine de baza privind familia si, respectiv, rolul mamei/sotiei tatalui/sotului in cadrul familiei.
Institutia familiei, asa cum a fost ea creata de Dumnezeu, este, astazi, amenintata de o societate in (de)cadere libera. Valorile morale sanatoase isi fac tot mai greu loc in multitudinea de non-valori promovate. Efectele incep deja sa se vada, cu precadere in randul tinerilor si adolescentilor, pentru  care familia pare mai degraba un concept „invechit” si „neatractiv”.

Principiile crestine privind familia sunt: dragoste, sinceritate, fidelitate, intelegere, armonie, iubire, daruire. Vino sa le redescoperim: daca esti in impas, daca simti ca familia ta se destrama, sau daca, din contra doresti sa iti intemeiezi o familie.
Va asteptam!