Peniel 2011

Conferinta Peniel 2011 la Oradea

Valurile trezirii din intreaga lume dar si din tara noastra, in ciuda instabilitatii sociale globale si a persecutiilor prin care trec multi dintre fratii nostri, sunt dovezi clare ca Duhul Domnului este la lucru. E momentul sa ne deschidem ochii mai mult catre cele duhovnicesti si sa discernem cat mai clar ceea ce vrea Domnul sa faca in aceste zile din urma.

Daca ai cel putin 13 ani, esti interesat sa vezi dincolo de realitatea lumii acesteia si sa inveti (mai bine) ce inseamna “umblarea prin Duhul”, te invitam si pe tine sa participi la cea de-a 15-a conferinta nationala de tineret “Peniel” de la Oradea.

Alte detalii necesare:

  1. Conferinta va avea loc la Sala Sporturilor din ORADEA, pe 15-16 aprilie 2011.
  2. Titlul: “O alta realitate”
  3. Motto: Galateni 5:25
  4. Vor predica din Cuvantul lui Dumnezeu:

a) Samuel Tutac – pastor in Biserica Betel din Timisoara (www.betel.ro) si coordonator al Departamentului de Tineret al Uniunii Baptiste, este licentiat in psihologie si teologie. Si-a terminat masteratul la Covington Theological Seminary din GA, USA, iar in prezent este doctorand la Universitatea din Bucuresti si la Covington Theological Seminary. Autor al cartii „Pasi pe calea credintei”, Samy este casatorit cu Simona si impreuna au patru baieti: Paul, Raoul, Flavius si Darius.

b) Colin Dye este pastorul principal al Kensington Temple din Londra (www.kt.org), o biserica multietnica si dinamica, organizata pe grupe mici, active in intregul oras. Autor a peste 30 de carti pe teme precum rugaciunea, lucrarea Duhului Sfant, cresterea Bisericii si revitalizarea credinciosului, el doreste sa vada Biserica Domnului implicandu-se in societatea de astazi în moduri relevante si eficiente. Colin este membru in Comitetul National de conducere al Miscarii Penticostale Elim; este casatorit cu Amanda si impreuna au o fiica, Elizabeth.

c) Lucian Oniga – fondator si presedinte al organizatiei “Peniel”, lucrator cu tinerii în Biserica “Sfanta Treime” din Bistrita (www.sfantatreime.ro), a obtinut licenta in teologie la Continental Theological Seminary din Bruxelles, iar masteratul la aceeasi scoala, prin University of Wales. „OLI” este casatorit cu Veronica si impreuna au trei copii: Thea, Petra si Simon.

5. Inchinarea va fi condusa de catre Peniel band. Vor mai lauda pe Domnul, Peniel band jr., Cristi Cazacu & Ultima Ora si ansamblul cor-orchestra “Peniel”.

6. La aceasta conferinta vor putea participa primele 2.800 de persoane care se vor inscrie pe internet la www.peniel.ro, prin liderul de grup care le va insoti; participantii trebuie sa isi valideze participarea prin plata in avans, pana la data de 5 aprilie (vezi detalii despre cont pe site)! Donatia pentru participare este 30 lei/persoana!

7. Organizatorii Peniel nu vor asigura cazarea participantilor, dar vor acorda asistenta celor interesati. Pentru a ne usura munca si pentru a va rezolva singuri cazarea, va rugam sa luati legatura direct sau prin pastorul dv. cu crestinii din Oradea! De asemenea, va puteti caza si la locatiile afisate pe site-ul nostru. Nu uitati sa mentionati parola “Peniel”, pentru ca unele preturi sunt negociate special pentru acest eveniment. In cazul in care nu va descurcati, va rugam sa luati legatura cu Eugen Filimon la tel. 0743-012.790 sau email: filimoneugen@yahoo.com.

8. Bisericile sau formatiile muzicale care doresc sa slujeasca in cadrul maratonului de necurmata închinare prin rugaciune, lauda si adorare organizat in paralel sunt rugate sa ia legatura cu fr. Iuliu Centea, coordonatorul echipei responsabile de aceasta actiune, la tel. 0745-846.204 sau email iuliu_centea@yahoo.com, pana pe 20 martie. Tot lui i se pot adresa si persoanele care doresc sa se inscrie in programul de citire non-stop a Noului Testament!

9. In momentul inregistrarii, va rugam sa bifati si seminarul optional la care ati dori sa participati. Veti g?si lista seminariilor oferite in formularul de inscriere de pe site-ul nostru.

10. Fiindca dorim sa aducem glorie lui Dumnezeu si sa lasam o urma buna in Oradea, fiecare participant este rugat sa aduca la conferinta (cel putin) o pereche de sosete si un prosop pe care sa le donam unui proiect social coordonat de primaria orasului. Ne vom implica si in alte proiecte sociale; prin urmare, veniti cu bani in plus!

Pentru buna desfasurare a procesului organizatoric si a conferintei in sine, va rugam sa fiti alaturi de noi in rugaciune si post pe data de 10 martie si 10 aprilie. Fie ca Dumnezeu sa ne copleseasca si de data aceasta cu prezenta Sa si sa ne dea putere sa umblam calauziti de Duhul!

Multe binecuvantari!

In numele echipei Peniel,

Lucian Oniga

  • PS. 1. Conferinta Peniel va fi transmisa in direct pe internet de catre televiziunea Alfa Omega (www.alfaomega.tv) si Radio CBEE (www.cbee.ro).
  • PS. 2. Misiunile si organizatiile crestine care doresc sa-si promoveze lucrarea la Conferinta Peniel, in format video (max. 2 min.) sau in paginile brosurii conferintei, sunt rugate sa ia legatura cu Dani Bujenita, la tel. 0747-496.355 sau email: dani_buje@yahoo.com.
  • PS. 3. Librariile interesate sa participe la conferinta sunt rugate sa ia legatura cu Chiva Danciu la tel. 0740-010.552 sau email: chivadanciu@yahoo.com.