Conferinta pentru familii cu Pastor Vladimir Pustan la Biserica LOGOS Ploiesti

Conferinta pentru familii cu Vladimir Pustan la Ploiesti

In aceste vremuri de cumplita confuzie spirituala, in care institutia familiei devine din ce in ce mai mult discutabila de catre cei care contesta tiparul ei divin, se impune mai mult decat oricand ca invatatura curata a Sfintei Scripturi sa straluceasca peste norii intunecati ce vor sa acopere definitiv familia, asa cum a fost conceputa de Autorul ei.

Acesta este si temeiul pentru care Biserica “Logos” Ploiesti organizeaza o noua Conferinta pentru familii in data de vineri, 8 februarie 2013, intre orele 18.00 – 21.00, avandu-l ca invitat pe neobositul slujitor al Evangheliei, Pastor Dr.Vladimir Pustan.

Asadar, daca intri in posesia acestei informatii, modifica-ti urgent agenda si rezerva-ti aceasta seara pentru o intalnire ce iti poate aduce nu numai binecuvantare in viata de familie, dar care poate fi chiar seara in care Dumnezeu sa-ti arunce colacul de salvare de care ai atat de mare nevoie!

Evenimentul se va desfasura in sala Bisericii “Logos” Ploiesti din strada Miciurin, nr.6, iar usile acestui lacas vor fi deschise pentru oricine, indiferent de varsta, domiciliu sau convingere religioasa.

www.bisericalogos.blogspot.ro