Mesaje din Biblie, pe un autobuz din Oradea

Mesaje din Biblie, pe un autobuz din Oradea

Intr-o lume in care suntem bombardati in fiecare zi cu reclame agresive, un autobuz din Oradea „transporta” mesaje mai putin obisnuite: citate din Biblie.

Ideea de a afisa versete din Biblie in mijloacele de transport in comun i-a venit unei persoane care, dupa ce a platit tariful publicitar, a dorit sa ramana anonim, iar ca sa fie sigur ca nu i se va dezvalui identitatea a apelat la o firma specializata din Oradea.

Astfel, dupa ini?iativa lui, calatorii pot citi versete din Evanghelia lui Ioan, Apocalipsa ori franturi din scrisoarea apostolului Pavel catre Romani.

Fiecare parte a autobuzului contine citate diferite din Biblie, dar toate vorbesc despre Isus si despre Dumnezeu.

Autobuzul circula pe toate traseele din Oradea, astfel incat reclama sa poata fi vazuta de toti localnicii.

„Are un impact, macar cand citesti pe autobuz te gandesti Doamne ajuta-ma, si te gandesti la Dumnezeu macar cateva secunde din viata ta”, spune un trecator.

„Reclama nu conteaza. Masina sa mearga, omul sa fie multumit de transport”, este de parere un altul.

„Toata lumea are dreptul sa afiseze orice, oriunde. Credeti ca are vreun impact asupra oamenilor? Rau nu poate fi nici intr-un caz”, crede un alt oradean.

„Pe majoritatea autobuzelor vezi numai reclame cu fete in pozitii indecente si tot felul de chestii de genul asta si mi se pare mult mai ok un mesaj din Biblie, e mai sanatos”, considera un alt calator de pe mijloacele de transport in comun.

Psihologii cred ca mesajele sunt benefice. „Orice nou are un impact, dar mesajul este binevenit in sensul ca mai atrage atentia ca existam si suntem crestini si lumea se va obisnui garantat”, spune psihologul Ladislau Vass.

 Sursa: digi24.ro