Crestinii iau atitudine!

Crestinii iau atitudine! Declaratia Pro-Familie de la Timisoara, un apel la constiinta nationala

Preluat de pe site-ul Aliantei Familiilor din Romania
Acum o luna va rugasem sa ne ajutati sa trecem peste 5.000 de semnaturi la Declaratia de la Timisoara. Ne-ati ascultat si cu ajutorul dumneavoastra am reusit. Va multumim. Nu au trecut insa nici macar 6 luni de cind am lansat Declaratia pe 21 august anul trecut si avem increderea ca se mai pot da inca mii de semnaturi. 
Dupa cum v-am informat cu saptamani in urma, in ianuarie organizatiile profamilie si personalitatile implicate in redactarea si lansarea Declaratiei Timisoara au discutat daca sa continuam campania de adeziuni. Declaratia va ramine disponibila sa fie semnata pe termen nelimitat, dar campania de promovare a Declaratiei nu a implinit nici macar 6 luni. In urma consultarilor avute am decis in unanimitate sa continuam campania de stringere de semnaturi pentru inca citeva luni. Nadajduim sa nu va plictisim cu anunturile noastre saptaminale sau periodice in care va cerem din nou si din nou sa semnati Declaratia si sa o dati mai departe. Probabil ca daca nu am fi fost perseverenti nu am fi ajuns nici la 5.000 de semnaturi. Cele 5.000 de semnaturi reprezinta doar 1% din semnaturile date de crestinii americani in sprijinul Declaratiei Manhattan. Suntem convinsi ca in Romania sunt cu mult mai multi de 5.000 de crestini care se identifica cu principiile Declaratiei si care ar dori sa o semneze daca ar sti despre ea. Haideti sa le dublam! Va rugam deci, inca o data, semnati Declaratia si dati-o mai departe.

Important – Cum se Semneaza Declaratia: Va reamintim din nou ca semnarea Declaratiei se face in doua etape. Bifati linkul si semnati Declaratia. Dupa aceea veti primi un mesaj care va va cere sa confirmati semnatura apasind pe un link de confirmare. Fara confirmarea semnaturii, numele si semnatura dumneavoastra nu vor apare in lista semnatarilor. Linkul de confirmare a semnaturii apare in limba engleza cu urmatorul text: “Thanks for filling out our petition, you’re almost done! Please confirm your signature by clicking on the link below:” (Adica: “Multumim pentru ca ati completat formularul petitiei. Semnarea petitiei e aproape gata. Va rugam confirmati-va semnatura apasind pe linkul de mai jos.”)

Declaratia accepta doar o singura semnatura pe adresa electronica. Ca atare, sugeram ca in situatiile unde doua persoane folosesc aceasi adresa electronica, de exemplu sotul si sotia, semnatura sa fie data in numele ambilor soti, de exemplu “Ioan si Maria Ionescu.”

Rugaminte: Va rugam semnati Declaratia cu numele intreg nu doar cu initiale. Va multumim.

Citeste si semneaza Declaratia de la Timisoara !