Conferinta nationala de tineret

Conferinta nationala de tineret – Timisoara 2010

A sosit iarasi vremea pregatirilor pentru Conferinta nationala de tineret care va avea loc la Timisoara, in perioada 23-27 august, la Biserica Baptista Betel. Marcati pe calendar aceste date ca sa participati alaturi de tineri din toata tara la aceasta conferinta care a devenit un reper pentru tineretul crestin.

Tema conferintei: Domnul Isus Cristos – Fiul lui Dumnezeu si Fiul omului, este bazata pe Evanghelia dupa Luca. Va incurajam sa memorati Evanghelia dupa Luca – in afara de premiul pe care-l vom oferi noi, este beneficiul spiritual mult mai mare pe care-l veti avea.

Ca si in anii trecuti vom avea mai multi vorbitori, printre care Iosif Ton, Livius Percy, Samy Tutac, Iuliu Centea, si altii.

Programul va include in fiecare zi cate doua sesiuni dimineata si dupa amiaza, o sesiune seara. Joi dupa amiaza vom rezerva timp pentru vizitarea orasului.

Modalitatea de inscriere:online pe site-ul www.StudentiCrestini.ro la sectiunea Inscrieri Conferinta 2010, telefonic – 0259-436-738•fax: 0259-436-152


Costul: 150 lei (pâna in 4 august)

– in acest cost se includ:

•materialele Conferintei

•cazarea si mâncarea (trei mese pe zi)

•cafea si fursecuri in pauzele Conferintei

•reducere de 20% pentru cumpararea cartilor publicate de SMR (Editura Cartea crestina)


Pentru cei din localitate sau cei care isi rezolva singuri cazarea si masa pe timpul Conferintei, taxa de inscriere este 20 lei, care include materialele Conferintei, cafea si fursecuri in pauze, reducere de 20% pentru cartile SMR.


Termen de inscriere: 4 august. dupa 4 august taxa de inscriere se majoreaza la 170 lei!

Va asteptam cu drag la Timisoara!

Livius T. Percy – Presedintele SMR