Iluzionistul Alin Blaine s-a pocait

Iluzionistul Alin Blaine s-a pocait

Tanarul Alin Blaine (28 de ani), originar din Brasov, a dovedit pana anul trecut ca este cel mai bun iluzionist din Romania, doar ca succesul nu i-a hranit sufletul. Chiar daca isi facuse un loc in showbiz datorita trucurilor sale incredibile si putea chiar sa fie in locul castigatorului „Romanii au talent“, Cristian Gog, Alin a renuntat la tot luand o decizie cat se poate de neasteptata pocaindu-se.
Fostul iluzionist a renuntat la aparitia in emisiuni, la prezenta la show-uri si petreceri, la banii pe care ii castiga in urma trucurilor si la fetele care incercau sa-l cucereasca  pentru a-si dedicat viata lui Dumnezeu. Doar ca alegerea lui Alin a venit peste noapte, lasandu-i pe cunoscuti fara cuvinte.

„Mi-a vorbit cineva despre Iisus si a doua zi am decis sa renunt la tot, la bani, la femei, la masini, la faima! Cand Iisus iti vorbeste nu poti ramane la fel…“, a spus Blaine pentru Cancan.

Atractia lui Alin Blaine pentru magie a aparut imediat dupa terminarea liceului, cand a plecat la New York, cu bursa, pentru a studia Informatica. Numai ca dupa sase luni, s-a intalnit pe strada cu celebrii magicieni David Blaine si Brad Christian si atunci a decis, la fel de spontan precum a facut si cu pocainta, ca este momentul sa devina iluzionist. A urmat astfel patru ani de studii la scoala de magie a lui David Blaine de la New York, unde a invatat tot ceea ce l-a facut cunoscut in Romania.
De cand s-a pocait insa isi petrece ziua citind Biblia si incercand sa-i convinga si pe altii sa se intoarca la Iisus. In prezent, Alin traieste la Brasov din rezervele adunate din spectacole si spera sa-si intemeieze cat mai repede o familie, sa aiba copii si sa devina predicator.

„Am trait ani intregi in pacat, am cheltuit sute de milioane si aveam o femeie azi, maine poate doua, foarte multe relatii si multi prieteni. Acum, multi nu-mi mai sunt aproape. Si mama mea a ramas uimita cand i-am spus ca ma pocaiesc. Mi-a si spus sa renunt fiindca suntem o familie saraca si ne va fi greu, dar credinta a fost mai mare!“, a mai spus Alin.  newsbv.ro

Deasemenea pe siteul personal alinblaine.com acesta marturiseste ca anul trecut a renuntat la activitatea si viata de iluzionist. Cititi-i marturia:
Vreau sa precizez ca din data de 26 mai 2011 nu am mai fost prezent in cadrul nici unei emisiuni, implicit aceasta a fost ultima mea televizatie. Memtionez acest lucru deoarece nu vreau sa fiti indusi in eroare cu redifuzarea emisiunilor fara acordul meu pe diferite posturi tv. De atunci nu mai vreau sa merg la emisiuni pentru ca viata mea s-a schimbat.

Vreau sa mentionez faptul ca tot ce fac in calitate de iluzionist,totul este un truc,este ceva ce poti face si tu care citesti,dar cu foarte mult antrenament.Va intrebati cum pot face lucrurile acestea sau cum este posibil sa obtin asemenea rezultate fascinante ? Nici nu va puteti imagina cate materiale de iluzionism exista ,speciale pentru fiecare numar de iluzionism si daca te antrenezi mult poti obtine rezultate de exceptie.

Mentionez faptul ca in toata evolutia mea de a ajunge atat de bun,pe langa materialele de iluzionism si antrenament,iti trebuie si fler pentru a duce un truc la bun sfarsit.Tot ce vreau sa va adeveresc este ca NU EXISTA BIOENERGIE, nu am facut si nu o sa fac nimic cu ajutorul puterii mele sau alta putere din partea lui satan sau Dumnezeu.Trucul,este o iluzie facuta cu dexteritate,antrenament si materialele necesare …pt levitate, ascuns, spart, miscat diferite lucruri.Magie nu exista decat pt cei care lucreaza cu spiritele lui satan,pentru ca Dumnezeu nu are treaba cu asa ceva(magie).Iluzionismul este o meserie practicata de oameni bine antrenati, care realizeaza lucruri ce se pot explica prin folosirea materialelor de iluzionism sau ustensile de acest gen.

De ce va spun lucrul acesta? Pentru ca din anul 2011-luna aprilie,viata mea s-a schimbat M-AM POCAIT,nu mai vreau sa traiesc in minciuna,nu mai vreau sa lupt impotriva Domnului Isus Hristos,nu mai vreau sa traiesc departe de Dumnezeu,de aceea iertati-ma ca pe unii chiar v-am facut sa credeti niste minciuni.Tot ce fac acum este doar pt Domnul Isus Hristos,El a indurat atatea pentru mine(a fost batut,chinuit,scuipat,despartit de Rai si in final,TATAL si-a intors fata de la EL) ,pentru ca mi-a luat pacatele mele,a murit datorita mie si tie care citesti,dar EL a si inviat pentru mine si pentru tine,pentru ca eu si tu sa traim asa cum EL zice,asa cum EL vrea,asa cum a trait EL.

Mi-e rusine sa ma gandesc la toate lucrurile pe care le-am facut atunci cand eram despartit de Domnul meu Isus Hristos,dar sa nu uitam faptul ca EL nu a murit degeaba pe cruce,ci ca noi prin pocainta (sa ceri iertare Lui Dumnezeu pentru tot ce ai facut si sa nu le mai faci,constietizand ca esti un pacatos,ca lupti impotriva Lui Dumnezeu cu faptele tale,ca l-ai negat pana acum),ca nu ai cum sa intri in imparatia Lui decat daca esti un ucenic de-al Lui.

Cine este pe primul loc in inima ta,acela este idolul tau pana cand te vei pocaii,pana cand il vei accepta pe Domnul Isus Hristos ca Domn si Mantuitor al vietii tale,pana cand vei inceta sa mai traiesti pentru eu-l tau si numai atunci EL va fi pe primul loc in tot ce faci.

Pentru mine iluzionismul a fost tot,a fost timpul meu,hobby-ul meu,pofta mea,intr-un cuvant iluzionismul a fost pe primul loc in inima mea,dar,de cand numai este IL laud pe Dumnezeu pentru ca m-a iertat,m-a salvat de robia pacatului,de mania Lui si in final de iad.

In concluzie,stiu ca tu care citesti ma crezi nebun,dar nu-i nimic, eu am lasat tot pentru ca EL mi-a dat tot,dar iti zic ceva:

Aspru par multora cuvintele:
-Leapada-te de tine insuti,ia-ti crucea si urmeaza-L pe Isus Hristos Domnul Dumnezeu,care a murit,a purtat pacatele tale si a inviat pentru tine,Dar mult mai aspru va fi in ziua cand vor auzi alte cuvinte,rostite chiar din gura Domnului Isus Hristos :
Matei 25:41 Apoi va zice celor de la stanga Lui: „Duceti-va de la Mine, blestematilor, in focul cel vesnic care a fost pregatit diavolului si ingerilor lui!
– Pentru ca ati refuzat dragostea Domnului Isus Hristos murit in locul vostru pe cruce,
– Pentru ca ati trait ca niste atei in practica stiind ca exista Dumnezeu,ca EL este suveranul,Stapanul si Creatorul,stiind ca EL a dat pe singurul Lui Fiu pentru ca oricine vine la EL prin Domnul Isus Hristos asa cum EL zice,sa aiba viata vesnica.
– Pentru ca l-ati negat pe Dumnezeu si ati trait in pofta firii voastre,dupa pofta si inima voastra.
Matei 6:2. Adevarat va spun ca si-au luat rasplata.
2 Cor.11:15. Sfarsitul lor va fi dupa faptele lor.
Faptele apostolilor 3:19. Pocaiti-va, dar, si intoarceti-va la Dumnezeu, pentru ca sa vi se stearga pacatele, ca sa vina de la Domnul vremurile de inviorare
Evrei12:25. Luati seama ca nu cumva sa nu voiti sa ascultati pe Cel ce va vorbeste! Caci, daca n-au scapat cei ce n-au vrut sa asculte pe Cel ce vorbea pe pamant, cu atat mai mult nu vom scapa noi, daca ne intoarcem de la Cel ce vorbeste din ceruri
Ce altceva ar trebuii sa faca Domnul Isus Hristos ca sa te motiveze sa traiesti pentru EL?

Sursa: CrestinTotal.ro