Nick Vujicic

Nick Vujicic conferentiaza in Bucuresti

În premiera la Bucuresti Nick Vujicic, cel mai charistic vorbitor motivational al momentului, sussine conferinta: 100% “INSPIRATIE: Cum sa traieati o viata fara limite“. Prezentator: Robert Turcescu

Evenimentul va avea loc pe 11 Aprilie 2011, ora 18:00 la Universitatea Romano-Americana din Bucuresti.

Poate il stiti deja pe Nick Vujicic. S-a nascut in Australia si de la nastere a fost diferit de alti copii. De ce?
Pentru ca s-a nascut fara maini si fara picioare, in ciuda faptului ca parintii lui erau perfect sanatosi iar ceilalti frati ai lui s-au nascut ulterior normal ca orice alti copii. Spre norocul lui Nick parintii si doctorii n-au stiut din timpul nasterii ca acesta nu va avea maini si picioare. Am spus “spre norocul lui” pentru ca daca ar fi aflat cine stie ce recomandari faceau doctorii parintilor, poate chiar un avort.

El va veni în Romania în data de 11 aprilie 2011. Acesta se pare calatoreste mult prin lume, intalnind presedinti de tari, oameni politici importati, dar si oameni simpli. Este invitat la televiziuni, vorbeste pe stadioane sau in sali de conferinte, biserici, fiind o adevarata inspiratie pentru multi care-l asculta, si in special pentru noi care ne consideram mai “normali si mai intregi” decat el, cu toate ca de multe ori avem handicapuri mai mari decat el.

Din povestirile lui reiese ca Nick nu a fost totdeauna un caracter asa puternic, dimpotriva, copil fiind a incercat chiar sa se sinucida. Si-a pus intrebari esentiale despre viata si despre motivul pentru care Dumnezeu l-a lasat sa se nasca fara maini si fara picioare. A ajuns insa la punctul in care a gasit si raspunsul la aceasta intrebare si la multe altele.

Vizitati saitul “Fara maini, fara picioare, fara griji”: www.lifewithoutlimbs.org

Detalii si înscrieri pe topspeakersagency.ro