Ordinare in slujba de pastor – Bacau

Ordinare in slujba de pastor – Bacau

Duminica 14 Martie 2010, Ruben Cicai a fost ordinat în slujba de pastor al Bisericii Crestine Baptiste “Adevar si Lumina” din Bacau. Am fost 2 ani colegi la ITBB si cu ajutorul Domnului vom fi pentru mai mult timp colegi de lucrare. Pana în prezent Domnul a lucrat peste asteptarile noastre. Suntem convinsi ca vom fi martorii unei treziri spirituale în zona. Credem ca în slabiciunea noastra, în lipsuri, în problemele si nevoile de tot felul pe care le întampinam si care vor mai fi, Dumnezeu este si va fi glorificat. Tot ce ne întereseaza este slava Lui! Tot ce speram este însotirea Sa! Tot ce dorim este binecuvantarea Sa! Rugati-va pentru Ruben, rugati-va pentru noi! Oricand ne vom ridica în Numele Sau dorim sa vorbim cuvintele Sale, vrem sa fim însotiti de Duhul Sau cel Sfant si de puterea Sa. Am pus tineretea noastra în slujba Lui si suntem convinsi ca Dumnezeu va binecuvanta îndrazneala noastra.

Daca doriti sa ne vizitati, sunteti bineveniti cu toata dragostea. Daca treceti prin Bacau încurajati-ne cu prezenta dvs. Daca doriti sa ne sustineti într-un fel ne-am bucura si-L vom slavi pe Cel de la care primim toate lucrurile. Va multumim anticipat.

” – Comunitatea Bisericilor Crestine Baptiste din Bacau –

Pe baza Marturisirii de Credinta si a articolului 22(2); sect. a 4-a din Statutul de organizare si functionare a Culului Crestin Baptist din Romania, noi, Comisia de ordinare, luand act de hotararea Adunarii Generale a Bisericii Crestine Baptiste „Adevar si Lumina” din Bacau, am procedat la examinarea din punct de vedere doctrinar si moral a fratelui Cicai Ruben.

Constatand îndeplinite conditiile cerute de Sfanta Scriptura, Marturisirea de Credinta si Statut, fiind calauziti de Duhul Sfant, am ordinat azi 14.03.2010 pe fratele Cicai Ruben în slujba de pastor în Uniunea Baptista din Romania. Aceasta ordinare a avut loc în cadrul Bisericii Crestine Baptiste „Sf. Treime” din Onesti

Presedintele comisiei, pastor Chivoiu Ionel (Onesti).
Membrii comisiei: pastor Tifrea Marin (Piatra-Neamt), pastor Barzu Adrian (Comanesti), pastor Lacatos Daniel (Bacau).”

Sursa:  Marius Zarnescu