Philip Yancey vine in Romania

Un eveniment asteptat cu multa anticipare de crestinii evanghelici români este întâlnirea cu apreciatul scriitor si jurnalist Philip Yancey. Iata ca putem sa va oferim câteva detalii despre conferinta în curs de organizare, prin parteneriatului dintre Fundatia Noua Speranta si BIG Impact.

Conferinta va avea loc la sala de conferinte a Hotelului Napoca din Cluj-Napoca, între 25 si 28 octombrie 2010 si va aduce câteva elemente de noutate în ce priveste conferintele noastre. În primul rând ne propunem sa închiriem o sala capabila  sa gazduiasca un numar de 1000 de participanti, având în vedere interesul extraordinar manifestat pentru acest eveniment.

În al doilea rând, având în vedere criza economica care-si face tot mai simtita prezenta, am decis organizarea într-un oras mare, cu o puternica prezenta evanghelica, pentru a oferi participantilor din tara posibilitatea de a-si aranja gazduirea si mesele pe cont propriu, în vederea reducerii la maxim a cheltuielilor aferente participarii. Pentru cei care vor dori gazduire la hotel, vom oferi la timpul potrivit câteva posibilitati la 2, 3 si 4 stele, lasând la latitudinea participantilor sa faca rezervarea telefonic la hotelul pentru care opteaza.

Costul participarii la aceasta conferinta este de 80 lei, suma ce acopera cheltuielile de organizare, respectiv chiria salilor, mapa conferintei si pauzele de cafea.

Inscrie-te aici