Peniel

Tabara Peniel 2012: clanDESTIN – 11-18 august 2012

Miscarile politice din Romania, dincolo de sentimentele sau resentimentele pe care ni le provoaca, ar trebui sa ne motiveze sa ne concentram mai mult asupra Imparatiei lui Dumnezeu, singurul regat care nu se clatina niciodata.
In sprijinul acestei idei, Fundatia Peniel va organiza in aceasta vara o tabara care va dezbate tema trairii cu scopul, principiile si practicile Imparatiei lui Dumnezeu.

Tabara Peniel 2012: clanDESTIN – 11-18 august 2012

Motto: Apoc. 20.12.

Loc: comuna Lunca Bradului, sat SALARD (pe Valea Salardului, la aprox. 2 km mai sus de Tabara Integro – www.integro.org).

Ne vor conduce in inchinare: PENIEL Band Jr., MILO si altii.

Predicatori: Laurentiu BALCAN (Onesti), Francesco BASILE (Roma), Ionut BENEA (Cluj), George GAVRUS (Cluj), Nelu MURESAN (Dej), Lucian ONIGA (Bistrita), Gabi ZAGREAN (Beclean) etc.

Vor sustine seminarii pe diverse teme: Ana BANC, Ionut BENEA, Addy FISCA, Florin & Natalia IOSIF, Ruben MIHAI etc.

Pe langa acestea, nu vor lipsi activitatile recreative (tiroliana, arcuri, curse cu obstacole, etc.) si nici competitiile sportive (fotbal, volei, sah, etc.)

Daca doresti sa participi la aceasta tabera, va trebui sa indeplinesti urmatoarele CONDITII:

1. Inscrie-te pe internet la www.peniel.ro pana la DATA LIMITA de 8 AUGUST; avem doar 800 de locuri disponibile!

2. Achita in avans contributia pentru participare (30 lei) in contul Fundatiei Peniel – RO40BRDE445SV75185024450 deschis la BRD, sucursala Stefan cel Mare, Bucuresti (validarea inscrierii pentru tabara se va face dupa achitarea contributiei)!

3. Respecta regulamentul de ordine interioara (vezi regulamentul pe site)!

4. Asigura-ti cazarea si masa pe toata perioada taberei (la locul taberei vor fi si chioscuri ambulante cu diverse produse alimentare)!

Nu uitati sa aduceti cu voi: cort, folie de cort, sac de dormit, pelerina de ploaie, haine groase, lanterna, Biblie, caiet de notite, etc.

Va rugam sa fiti alaturi de noi in rugaciune pentru aceasta tabara ca Dumnezeu sa mantuiasca si sa pregateasca toti participantii pentru a trai cu scopul, principiile si practicile Imparatiei lui Dumnezeu. Pe cei care doresc ii invitam sa si posteasca in fiecare zi de marti pana la inceperea taberei.

 

Detalii pe www.facebook.com/peniel.ro si www.peniel.ro