Crestini Marginalizati

Crestinii sunt din ce in ce mai marginalizati in Marea Britanie

Liderii crestini atrag atentia asupra faptului ca, crestinii din Marea Britanie sunt din ce in ce mai marginalizati si asupriti ca urmare a noilor legi care initial erau menite sa apere egalitatea. Acest avertisment a fost dat la cei  aproximativ 1000 de participanti la conferinta Bible by the Beach (Biblia de pe plaja) sustinuta in week end la Eastbourne. 

Acestia au auzit ca legile egalitatii au dus la disparitia crestinilor care se ofereau sa se roage pentru clienti sau pacienti, inchiderea agentiilor de adoptie cae refuzau sa dea copii unor cupluri cu parteneri de acelasi sex, si societatile de caritate  si-au pierdut fondurile din cauza valorilor crestine pe care le impartaseau.

Conferinta a avut ca subiect si o decizie judecatoreasca de saptamana trecuta prin care Gary McFarlane, un consilier de cupluri care a refuzat sa consilieze cupluri cu parteneri de acelasi sex din cauza credintei sale crestine.

Si-a pierdut dreptul de a-si adduce cererea in fata Curtii de Apel dupa s-a decis ca, credinta crestina este “subiectiva”  si “ nu poate servi ca dovada”, si ca ar fi “arbitrar si un capriciu” sa protejeze o pozitie morala sustinuta de ratiuni religioase. christiantoday.com

Tradus de echipa Radio Filadelfia, Cristina Onea

Asculta Radio Filadelfia Live