Strigatul mut (video)

„Strigatul mut” („The Silent Scream”) este un documentar care arata ca AVORTUL nu „indeparteaza un ghem de tesuturi”, asa cum afirma sustinatorii acestuia, ci UCIDE O FIINTA VIE. Filmul prezinta si explica inregistrarea cu ultrasunete a unui avort prin aspiratie, in primul trimestru de sarcina.

Imaginea copilului nenascut, ferindu-se de chiureta si cascand gura intr-un „strigat mut” in incercarea de a scapa de instrumentul ucigas, este una din cele mai dramatice scene captate vreodata.

Filmul este realizat si prezentat de dr. Bernard Nathanson, pe care „Strigatul mut” l-a schimbat total. Din director al uneia din cele mai mari clinici de avorturi din New York si fondator al organizatiei care a legalizat avortul in SUA (NARAL), dr. Nathanson a devenit un mare luptator pentru cauza vietii.

Acest film nu are nimic a face cu religia. Dr. Nathanson s-a declarat ateu. Nu are nimic a face cu „convingerile personale”. Este doar crudul adevar: avortul nu inseamna „dreptul femeii de a alege”, ci o crima comisa „legal” impotriva unei fiinte umane.

Organizatiile, medicii si politicienii pro-avort din Romania si intreaga lume tin femeile in ignoranta, ascunzandu-le, prin omisiune sau minciuna, adevarata natura a acestui act criminal, dar si consecintele devastatoare pe care avortul le are chiar asupra femeilor care-l fac.

Avortul a devenit o industrie puternica si influenta. Cu cinism, cei care pretind ca „ajuta femeile” opereaza in toata lumea o retea de mii de clinici, cu o cifra de afaceri de miliarde de dolari. Bani patati de sange de om.

Impotriva acestora se poate lupta cu instrumente precum „Strigatul mut”. Vizionati filmul si anuntati si pe altii despre existenta lui.

Sursa: www.strigatulmut.ro