Alina Mungiu-Pippidi mai „PINOCCHIO” decât Mama Omida…

Incredibil ce au schimonosit femeia, mișcarea feministă și corectitudinea politică. Așa cum bărbații răi și aroganți sunt stupizi, femeile rele devin urâte. Doamna politolog Mungiu-Pippidi și-a arătat din nou caracterul îndoielnic, într-un articol murdar publicat de „România curată”. Într-un stil KGB-ist fără egal, dezinformează și induce în eroare, cu bună știință, despre amploarea protestelor anti Gestapoul norvegian (Barnevernet) și pro familia Bodnariu. Aberații de genul:”SIE doarme și nu protejează țara, iar împreună cu SRI nu-i raportează doamnei Pippidi mișcările rușilor…parlamentarii de la București sau Bruxelles, susținători ai familiilor românești lovite de furia nordică, sunt impostori…cei care s-au mobilizat împotriva abuzurilor național-socialiste norvegiene sunt toți o turmă de proști, plătiți de Putin și prostiți de Puric…televiziunile sunt toate manipulate de Gâdea, iar presa în întregime este foarte coruptă”, doar doamna cu eșarfă este singura curată, frumoasă și deșteaptă.
Doamna Alina Mungiu-Pippidi, las la o parte faptul că singura diferență remarcabilă între dumneavoastră și Gâdea, este că el nu poartă eșarfă și vreau să vă dau și eu, „așa la botul calului” trei motive de reflecție.
Primul, e că există în Univers două adevăruri de bază: 1. Există Dumnezeu! 2. Nu sunteți dumneavoastră acela!
Doi, îmi dau seama că dumneavoastră și alți „copii de suflet” ai lui Soros, beneficiari ai unor fonduri substanțiale (inclusiv din Norvegia), sunteți frustrați, că operațiunea de spălare a creierului poporului român a eșuat lamentabil. Știu că vă uitați „ca la poarta nouă”, cum se ridică mii și zeci de mii de români din țară și de pe tot mapamondul, în favoarea familiei tradiționale și în apărarea familiei Bodnariu, Nan, Radulescu. Cine-i adună…asta vă roade doamnă? Încerc să vă explic, dar nu veți putea pricepe. Ne adună DRAGOSTEA lui Dumnezeu Tatăl, HARUL Domnului Isus Cristos și KOINONIA (părtășia) Duhului Sfânt. Vă pierdeți vremea aruncând cu noroi în parlamentari, în serviciile secrete românești sau în presă. Dacă vreți adevărul despre puterea noastră de mobilizare, unii pentru alții, faceți o comisie de anchetă de la DNA sau ÎCCJ și anchetați Sfânta Treime, de acolo ni se trage „manipularea” și „spiritul de turmă”. Și vă mai zic ceva, adunați 50000 de români pe Arena Națională, așa cum a făcut un alt Pinocchio, și vorbiți-le 3 ore despre teoriile dumneavoastră anticreștine și antifamilie. Apoi lăsați-mă și pe mine, un simplu pastor protestant, să spun doar 3 cuvinte (CRISTOS A ÎNVIAT) și veți vedea spiritul creștin al poporului român, pe care îl detestați atât de mult.
Trei, pentru că tot dați lecții de etică și morală la toată lumea, vă sugerez și eu o lecție de psihologie comportamentală. Luați vă rog o carte de povești nemuritoare și recitiți cu atenție „Albă ca zăpada și cei șapte pitici”. Iar când ajungeți la faza cu „oglindă oglinjoară, cine-i cea mai…din țară”, luați o oglindă mare și lată, așezați-vă confortabil în fața ei și parafrazați puțin…”oglindă oglinjoară, cine-i cea mai mincinoasă din țară?” Și oglinda vă va spune…

Pastor Samy Tuțac