O Românie muribundă – Peter Costea

Un Raport Demografic ONU din 2017 descria tragedia demografică a României. [Detalii: http://romanialibera.ro/…/estimari-sumbre-ale-onu…]

Până în 2050, România va pierde 15% din populația ei actuala și până la sfârșitul Secolului va mai avea doar 12 milioane de locuitori.

Declinul demografic este problema numărul unu, problema cea mai serioasă cu care se confrunta România, mai gravă decât corupția, sărăcia și alte probleme cu care mulți români se confruntă. Dar este și provocarea cea mai puțin discutată ori luată în seamă de parlamentari și guvern.

Dacă parlamentarilor nu le pasă ori ignoră problema aceasta, românilor le pasă. Cei 3.650.000 de cetățeni care au votat pentru căsătoria și familia naturală în octombrie 2018 întreabă: Care este instituția, singura de fapt, care poate scăpa România de dezastrul demografic pe care nimeni nu îl mai pune la îndoială?

Și tot ei răspund: Este familia și căsătoria naturala, clădită pe asocierea liber consimțită între un român și o româncă, care de bună înțelegere și în spirit creștin aduc copii pe lume. Copii pe care îi educă și îi dau societății să clădească viitorul României.

Opoziția propune o altă soluție. Întrebăm, referitor la soluțiile propuse de ea: Poate România supraviețui practicând ori promovând avortul, imoralitatea sexuală, parteneriatele civile, concubinajul, drepturile omului extreme în detrimentul responsabilităților, eutanasia, suicidul asistat, divorțul, ateismul, secularismul, confuzia sexuală (numită eufemistic „educație sexuală”), redefinirea familiei și a căsătoriei? Ori ale lucruri ca acestea care împreună zămislesc o cultură anti-viață care duce la moarte?

Răspunsul celor 3.650.000 de cetățeni ai democrației române este „NU”, România nu poate supraviețui cu o cultură anti-viață și anti-familie.

Dimpotrivă, noi propunem că singura instituție care poate asigura supraviețuirea României și a neamului românesc este familia și căsătoria naturala.

Acum 75 de ani, a fost adoptată Declarația Universală a Drepturilor Omului care confirmă rolul primordial al căsătoriei și familiei naturale în protejarea și promovarea speciei umane.

Cei 3.650.000 de cetățeni care au votat la referendum sunt de acord și cer să li se permită să confirme acest rol al căsătoriei în Constituția țării lor.

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vizitează aliantarenastereanationala.ro