Scoala de Ucenicie din 30 iulie 2012 la Constanta

Scoala de Ucenicie din 30 iulie 2012 la Constanta

Tineri Pentru Misiune Constanta te invita la Scoala Internationala de Ucenicie (SIU) – o experienta care iti va schimba viata pentru totdeauna!
Cand? 30 iulie – 14 decembrie 2012
Unde? Faza teoretica – Constanta,Faza practica de misiune – India 
Ce subiecte vor fi abordate?
Rugaciune si mijlocire
Inima de Tata a lui Dumnezeu
Evanghelizare
Cum sa ai relatii sanatoase
Lucrarea crucii
Natura si caracterul lui Dumnezeu
Perspectiva biblica asupra lumii
Auzirea vocii lui Dumnezeu, precum si alte subiecte.
De ce SIU este diferita de alte scoli biblice?
Pentru ca punem accentul pe dezvoltarea caracterului crestin si nu pe acumularea de cunostinte. O experienta completa a vietii traite cu si pentru Dumnezeu este ceea ce oferim prin aceasta scoala. Activitatile din afara orelor de curs vor constitui o aplicatie practica a principiilor invatate in clasa. Programul scolii include: invatatura in clasa, timp de rugaciune si mijlocire, lauda si inchinare, activitati practice, intalniri in grupuri mici, timp personal cu Dumnezeu, slujire si misiune in comunitatea locala, precum si evenimente speciale.
La finalul celor 12 saptamani de invatatura vom pleca in misiune in India pentru a-L face cunoscut pe Dumnezeu celor care inca nu au auzit Vestea Buna.
Te asteptam sa pasesti alaturi de noi intr-o minunata aventura a credintei care te va aduce mai aproape de inima lui Dumnezeu!
Pentru mai multe informatii despre SIU poti vizita site-ul scolii www.dtsconstanta.com, sa ne contactezi prin e-mail: dtsconstanta(a)ywam.ro sau telefonic la 0726-821298.