Scoala de Ucenicie din 13 februarie 2011 la Constanta

Tineri Pentru Misiune Constanta te invita in perioada 13 februarie – 8 iulie 2011 sa participi la Scoala Internationala de Ucenicie (SIU).
SIU este o ocazie unica de a pasi intr-o relatie mai profunda si intima cu Dumnezeu, este un curs intensiv de pregatire care cuprinde 12 saptamani de teorie, urmate de o perioada de 8-12 saptamani de practica in misiune nationala si internationala.

SIU Constanta

SIU este conceputa sa ajute participantii in formarea caracterului, cultivarea unei relatii vii cu Dumnezeu, identificarea darurilor si chemarii lor unice, expunerea la culturi diferite etc. Cursul ofera pregatirea necesara pentru a prezenta Evanghelia atat generatiei actuale, cat si celei viitoare.
O saptamana „tip” la scoala

* Invatatura care iti poate transforma viata
* Profesori din intreaga lume
* Consiliere si rugaciune individuala
* Timp personal cu Dumnezeu
* Inchinare
* Rugaciune si mijlocire
* Intalniri in grupuri mici
* Oportunitati de slujire

In fiecare saptamana vom avea un subiect si un profesor diferit. Vorbitori din intreaga lume – profesori, pastori, misionari – vor veni sa te incurajeze, sa te inspire si sa iti dea oportunitatea sa raspunzi la ceea ce Dumnezeu iti spune.
Subiecte care vor fi abordate:

„Natura si caracterul lui Dumnezeu”, „Intimitate cu Dumnezeu”, „Evanghelizare”, „Inima de Tata a lui Dumnezeu”, „Misiune”, „Rugaciune si mijlocire”, „Auzirea vocii lui Dumnezeu”, „Familie si relatii sanatoase” precum si altele.

Dorinta noastra este ca tu sa-L intalnesti pe Dumnezeu intr-un mod nou, sa-L experimentezi si sa primesti pasiunea Lui pentru cei nemantuiti.
Mai multe informatii gasesti pe saitul www.dtsconstanta.com sau daca ai intrebari scrie-ne la dtsconstanta (a) ywam.ro sau ne gasesti la telefon 0241 550 112.