Scoala Internationala de Ucenicie Transilvania

Ne amintim acele locuri in care am experimentat semnificatie. Daca locurile din jurul tau si-au pierdut gustul, s-ar prea putea ca la „Scoala Internationala de Ucenicie Transilvania” sa retraiesti semnificatia vietii cu Dumnezeu. Hai sa descoperi si sa evaluezi intrebarile tale prafuite care, daca nu primesc raspuns te vor impiedica sa te bucuri de locurile vietii, prin care te plimbi zilnic.

SIU Transilvania este locul in care vei fi inconjurat de prieteni care vorbesc deschis si din inima. Ne propunem sa punem intrebari cu scopul de a-L cunoaste pe Dumnezeu si a intelege locul in care trebuie sa fim. 

Aceasta scoala se desfasoara in perioada 4 aprilie – 26 august 2016. In acest timp, in comunitatea noastra vom studia teme ca si: atributele lui Dumnezeu, omul si “dichisurile lui”, Isus si crucea, cauzele saraciei, inchinare si multe altele.
Dupa cursuri vom pune intrebari practice despre sfera educatiei, bussines si leadership. In partea practica vom merge sa ne investim inima si timpul pentru a dezvolta prietenii si a predica Evanghelia: sa renovam casa unei familii sarace si sa ne jucam cu copiii din Cahul – Republica Moldova, Iasi, Craiova, Dumbraveni.
Nu ezita sa te rogi si sa il intrebi pe Dumnezeu in ce loc ar trebui sa fii.

SIU Transilvania poate fi Locul pentru tine!

Vezi detalii pe pagina SIU Transylvania: www.elsm.ro