Cerere de rugaciune pentru o familie distrusa! – Norvegia

Va scriu in numele fratelui meu Bodnariu Marian Constantin (Marius) cetatean roman casatorit cu Ruth Johanne Bodnariu cetatean Norvegian, o familie crestina deosebita cu 5 copii, (Eliana, Naomi, Matei, Ioan si Ezechiel (cel mic are numai trei luni), s-au stabilit in Norvegia acum aprox. 10 ani, au fost mebri in biserica penticostala Filadelfia din Bucuresti.

Luni  16 nov. Protectia copilului (Barnevern) au rapit pe cele doua fete care se aflau la scoala fara stirea parintilor, apoi insotiti de politie au venit acasa de unde cu forta au luat si pe cei doi baieti mai mari lasand-o pe mama devastata doar cu cel mic de trei luni. Marius era la serviciu. Dupa ce Marius a venit acasa au incercat sa vada ce s-a intamplat, au mers la politie si la protectia copilului. Pentru faptul ca Ruth mama, plangea si era devastata ieri 17 nov. cei de la protectia copilului au venit cu patru politisti, fara nici o hartie sau ordin judecatoresc si au luat si pe cel mic de la mama spuand ca mama este periculoasa. 

Ceea ce se intampla in Norvegia in dreptul copiilor si a familiei traditionale asa cum a creat-o Dumnezeu, este strigator la cer! Copiii sunt considerati un bun al statului, si statul pentru orice motiv tii poate lua si da altor „familii”. 

Este un abuz ceea ce se intampla; cautand pe net am descoperit sute de cazuri si marturii ale abuzurilor ce se fac in aceasta tara si mai ales fata de familii in care un parinte sau ambii sunt de alta nationalitate. Potrivit statisticilor sunt sute de mii de copii luati din familiile lor pe motive derizorii cum ar fi faptul ca parintele pune copilul sa faca anumite treburi in casa, sau copilul doarme in pat cu parintele, sau copilul este mai slab sau mai gras cu un kilogram decat normele lor. Copiii sunt intrebati in mod provocator la scoala despre parinti cu intentia malefica de ai lua din familie. Exista recompense mari pentru lucratorii de la protectia copilului cat si pentru denuntatori. Copiii sunt invatati la scoala, daca parintele te pune sa faci temele sau sa faci ceva ce nu vrei spune-ne si te vom scapa de astfel de parinti. 

Vreau sa mentionez ca familia lui Marius este o familie normala cu valori crestine, o familie care-si iubeste copiii iar ei ca parinti isi petrec foarte mult timp cu copiii nu ii neglijeaza ci ii iubesc ca pe ochii din cap. Ceea ce se intampla pare un cosmar care nu se mai tremina, ei sunt distrusi, nadejdea le-a ramas in Dumnezeu care poate sa schimbe orice situatie si este in control! Ca s-o termine psihic mamei i s-a spus ieri: copiii tai au fost dati la doua familii si s-au integrat deja, nu le este dor de voi, ce fel de parinti sunteti voi? Pe de alta parte copiilor li se spune ca parintii i-au abandonat si ca nu le pasa de ei! Daca veti cauta pe net veti gasi sute de marturii cutremuratoare, in legatura cu acest abuz care se face la o scara care ingrozeste pe orice parinte normal care-si iubeste copiii!

Va rog rugati-va pentru Marius si Ruth si pentru copiii lor ca Dumnenzeu sa le dea izbavirea din aceasta grea incercare! Sa zadarniceasca Dumnezeu orice plan al celui rau si sa le dea biruinta!

Daniel Bodnariu