Colocviul Dumitru Cornilescu la Timisoara si Bucuresti

Colocviul Dumitru Cornilescu la Timisoara si Bucuresti

La 450 de ani de la aparitia Evangheliei în limba romana, crestinii baptisti si penticostali din Romania organizeaza în memoria preotului care a tradus Biblia, Dumitru Cornilescu un Colocviu. Evenimentul se va desfasura în perioada 19-21 octombrie 2011 la Timisoara si Bucuresti.
Miercuri, 19 octombrie Colocviul Dumitru Cornilescu cu tema: “O seara în Cartea Psalmilor” va fi gazduit de Centrul “Areopagus” din Timisoara. Începand cu ora 18:00 sunteti asteptati pe str. Martirilor 104 alaturi de profesorii:  Dr. Radu Gheorghita, Dr. Emil Bartos, Dr. Gelu Pacurar si Dr. Richard Mauney.
Joi, 20 octombrie începand cu ora 18:00 si vineri, 21 octombrie, începand cu ora 14:00 Colocviul Dumitru Cornilescu cu tema: “Cartea Psalmilor: Perspective Exegetice, Dogmatice si Homiletice” la Bucuresti, va fi gazduit de Capela Facultatii Teologice Baptiste. Toti doritorii de a participa sunt asteptati cu drag pe str. Dambovitei nr. 9-11. Alaturi de invitatii pentru prelegeri:  Dr. Radu Gheorghita, Dr. Emil Bartos, Dr. Beniamin Faragau si Dr. Tavi Baban veti face o calatorie în cartea Psalmilor.

Evenimentul este organizat de: Institutul Teologic Baptist din Bucuresti si Facultatea de Teologie Baptista din Universitatea Bucuresti în colaborare cu Institutul Teologic Penticostal.