Casa de rugaciune din localitatea in care s-a nascut Dumitru Cornilescu in paragina

Casa de rugaciune din localitatea in care s-a nascut Dumitru Cornilescu in paragina

Stimati Frati
Lucrul Domnului in Slasoma necesita rugaciune, bani, interventie atat pe plan spiritual cat si material.

Lacasul Cultic este in paragina si nu poate fi la acest moment folosit in mod adecvat pentru slujbe publice si ca un loc placut si potrivit in care sa poata fi invitati oamenii.

Noi romanii in general si in mod special noi cei care citim si credem Sfanta Scriptura daruita neamului romanesc de catre Dumnezeu prin stradania si lucrarea lui Dumitru Cornilescu nascut in Slasoma, judetul Mehedinti, avem o mare datorie morala fata de Dumnezeu Iubitorul de oameni care vrea ca nimeni sa nu piara ci toti sa vina la pocainta.

Atasandu-ne la dorinta lui Dumnezeu pentru toti oamenii, suntem indemnati si rugati sa-i avem in vedere si pe cei din Slasoma, satul in care s-a nascut Dumitru Cornilescu, traducatorul Bibliei in limba romana.

Uniunea Bisericilor Crestine Baptiste din Romania a lansat prin Departamentul de misiune, apelul de ajutorare pentru Slasoma, ca proiect national de misiune interna ce se planifica a fi derulat in stransa legatura cu Comunitatea Oltenia.

La apelul facut s-au adunat 5000 lei, bani pentru care multumim lui Dumnezeu si tuturor daruitorilor cu bucurie. Acesti bani bineveniti acopera doar o mica parte din marile nevoi ale proiectului Slasoma, asa ca va rugam sa sprijiniti in continuare proiectul in rugaciune, sa faceti cunoscuta nevoia printre detinatorii si cititorii Bibliei in limba romana din tara si strainatate, si daca aveti disponibiltate sa contribuiti prin donatii banesti. Orice donatie este binevenita si apreciata.

Donatiile in lei pot fi facute in contul :
RO04 RNCB 0072 0497 1891 0009 deschis la BCR BUCURESTI sector 1
Titular cont:
UNIUNEA BISERICILOR CRESTINE BAPTISTE DIN ROMANIA , CUI 4965683
strada Dambovitei 9-11, sector 6, Bucuresti,
sau in contul :
RO10 RNCB 0134 0416 5293 0001
deschis la BCR Craiova
titular cont:
Comunitatea Bisericilor Crestine Baptiste Oltenia CUI 4940255
Henri Barbusse nr 1, Craiova, Dolj.

Rugam ca la fiecare donatie sa faceti specificatia la mentiuni, ” Pentru Slasoma”
Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti in Harul Sau Bogat !

Cu multumiri,
pastor Ioan Maior
presedinte al Comunitatii Oltenia