Conferinta Nationala a lucratorilor cu copiii

Conferinta Nationala a lucratorilor cu copiii

O modalitate prin care Alo!Copii si One Way Romania doreste sa sprijineasca lucratorii cu copiii din Romania este sa ofere un cadru motivator si util pentru lucrare prin organizarea editiei a III-a a Conferintei Nationale a lucratorilor cu copiii, intitulata “Domnu-i bun.”

In 30 septembrie – 1 octombrie 2011,  in cadrul Conferintei “Domnu-i bun” de la Biserica Aletheia, Timisoara, ne bucuram din nou de privilegiul de a avea vorbitori cu experienta din Marea Britanie, alaturi de instructori romani, care au o vasta experienta in aceasta lucrare.

Pe parcursul celor doua zile de conferinta participantii vor avea ocazia sa ia parte la diverse ateliere practice, derulate in paralel.

La standul de resurse din cadrul conferintei participantii vor putea achizitiona resurse utile pentru lucrarea cu copiii din bisericile lor locale.

Puteti profita de reducere a taxei de paraticipare daca va inscrieti in prima perioada de inscrieri, sau daca va inscrieti ca si grup. Pentru mai multe informatii despre Conferinta, vizitati site-ul nostru: www.alocopii.ro/invatatori/ , sectiunea Conferinta Nationala.