CURS DE CONSILIERE LA BUCURESTI

Curs de formare in Consiliere Crestina

SFCC – Scoala de Formare in Consilierea Crestina organizeaza pentru deja a doua oara in acest an  Cursul de Formare in Consilierea Crestina la Bucuresti, in perioada 12-15 iunie 2013 – Nivelul 1 (Fundamental).

 Certificatul de absolvire obtinut in urma acestui curs ofera posibilitatea inscrierii la Nivelul 2 (Avansat) care va fi sustinut, tot in Bucuresti, in perioada 8-12 octombrie 2013, urmând ca celelalte doua module care completeaza Nivelul Avansat sa se desfasoare in primavara si toamna anului 2014. Cursul este recunoscut de Asociatia Consilierilor Crestini din România, OCN (Open College Network) si ACC Europe.

Cursul este predat in tara noastra de mai bine de 10 ani, ultima promotie absolvind in Bucuresti in martie 2013. In aprilie deja a fost reluat cursul cu o noua grupa de cursanti, când dupa ce au fost ocupate locurile alocate initial au trebuit sa mai fie suplimentate inca 10 locuri datorita numarului mare de solicitanti. Au venit si s-au cazat in Bucuresti pentru toata perioada cursului persoane din toata tara, din diferite judete (Cluj, Constanta, Galati, Hunedoara, Pitesti etc.). Multe persoane au participat la curs datorita recomandarilor primite din partea absolventilor si chiar pastorii care au absolvit cursul au continuat ei insisi sa trimita mereu la curs slujitori din diferite departamente de slujire ale bisericii.

Ca urmare a numarului mare de solicitari, SFCC reediteaza in iunie Cursul de Nivel Fundamental ca o oportunitate extinsa pentru cei care doresc sa prinda Cursul de Nivel Avansat organizat in toamna, pentru toti cei care au ramas fara locuri precum si pentru alti doritori care vor dori sa intre in aceasta cursa lunga de formare personala si profesionala in slujirea semenilor dintr-o abordare cristocentrica.

 

Cui este destinat acestui curs:

Acest curs este destinat persoanelor interesate de consilierea crestina la nivel profesional: pastori, presbiteri, lideri de tineret, misionari, terapeuti, asistenti sociali si medicali – de fapt, oricui este implicat in lucrarea cu oamenii.

Inscrierea se poate face pâna pe 9 iunie 2013 prin trimiterea documentelor de inscriere la adresa de e-mail specificata, precum si prin achitarea unui avans de 50 ron din costul cursului (vezi Contacte, Instructor Cornelia Badulescu)

Datorita faptului ca nu e o conferinta deschisa publicului larg ci un curs profesional interactiv, inscrierea prealabila a participantilor este imperios necesara. Inscrierea se incheie la atingerea limitei de 25 de participanti.

Documentele de inscriere

Pentru inscrierea la curs este necesara completarea urmatoarelor documente si trimiterea lor prin e-mail la adresa noastra bucuresti@accro.ro :

1. Copie dupa Cartea de Identitate

2. Formular de inscriere

3. Scrisoare de intentie

4. Recomandare pastor/ reprezentant institutie.

 

 

Costul cursului este de 250 ron in care sunt incluse: manualele si celelalte materiale de curs, prânzul pentru cele 4 zile (inclusiv gustarile dintre mese) si cazare/transport pentru instructor (unde este cazul) etc.

Reduceri: -20% pentru cei care se inscriu pâna pe 31 mai inclusiv, la care se adauga o reducere de -10% pentru studentii fara venit.

Inceperea cursului: 12 aprilie 2013, ora 9.00 AM.

Program curs: miercuri – sâmbata (9.00-18.00)

Locatia: sediul Bisericii Baptiste “Sfânta Treime”, str. Prof. Iuliu Valaori, Nr. 20, Bucuresti.

 Contact:

Cornelia Badulescu: 0747.042.496

Corneliu Chiriluta: 0743.160.382/ 0723.23.60.53

E-mail: bucuresti@accro.ro

Pentru mai multe detalii, vezi pliantul de prezentare a cursului, care poate fi gasit impreuna cu mostre ale documentelor de inscriere la adresa: http://ge.tt/1eeZTEe

 

Va asteptam cu drag la curs!

Echipa ACCR Bucuresti