Daniel Csaba Bereczki, parte a formatiei Cristocentric, a murit intr-un accident aviatic

Daniel Csaba Bereczki, un tânăr de 29 de ani din Timişoara, cu dublă cetăţenie, română şi maghiară, a murit vineri seara, într-un accident aviatic petrecut în Ungaria, în apropiere de Budapesta. Avionul de mici dimensiuni în care timişoreanul era pasager s-a prăbuşit. Daniel Csaba Bereczki era inginer IT la Carpatair şi soţul unei cunoscute cântăreţe de muzică creştină, Csaba fiind şi el membru al trupei de muzică evanghelică din România.

Daniel Csaba Bereczki este soţul lui Ile Stancu Bereczki, membră a formaţiei Cristocentric, o trupă de muzică foarte cunoscută în mediul evanghelic din România şi diaspora. Socrul românului mort în accidentul aviatic din Ungaria este Rudolf Stancu, unul dintre liderii romilor din Banat. În urma lui Daniel Csaba Bereczki a rămas un băieţel de un an şi jumătate. Potrivit familiei, trupul neînsufleţit al românului se află la morga din Budapesta, procedurile de repatriere începând abia de marţi după Paştele Catolic pe care maghiarii îl sărbătoresc în acest weekend.

Citeste mai mult: adev.ro/o4p8gm

Pentru ca toate gandurile voastre de mângâiere sa le adunam in acelasi loc si toti membrii de familie sa le vada, prietenii dragi au creat următorul link http://memorial.yourtribute.com/mobile/Home.html?tributeurl=Csaba-Daniel-Bereczki&tributetype=memorial. In jos pe pagina apăsați pe norisorul mov „YOUR TRIBUTE”