Pastorul Nicu Ilies

Pastorul Nicu Iliesi si 2 copii ai sai au murit intr-un accident de masina

Pastorul Nicu Iliesi impreuna cu 2 dintre copii sai si-au pierdut viata intr-un accident de masina petrecut pe DN 7 intre localitatea Conop si Lipova. Pastorul si cei 2 fii se intorceau acasa de la un program la biserica din localitatea Conop, biserica unde Nicu Iliesi era pastor. Accidentul a avut loc  Miercuri, 12 Mai 2010, in jurul orei 21.30.

Pastorul Nicu Iliesi (51 ani) si-a pierdut viata impreuna cu 2 baieti ai sai, Alex (14 ani) si Adrian (17 ani)

Pastorul Nicu IliesiNicu Iliesi, s-a nascut la 26 septembrie 1959, era licentiat in teologie si a predat la Scoala Biblica Christos pentru Romania din Timisoara si era un puternic sustinator al tinerilor evanghelici din Romania. Nicu Iliesi era casatorit cu Geta si aveau impreuna 4 copii: Paul, Alex, Adrian si Astrid.  Alex si Adrian si-au pierdut viata alaturi de tatal sau.

Din surse am aflat ca accidentul s-ar fi produs datorita soselei umede si a neadaptarii vitezei la conditii meteo nefavorabile. Masina in care se afla pastorul aderapat pe  contrasens si intrat in coliziune cu un microbuz care se deplasa regulamentar pe partea opusa. Si pasagerii microbuzului au fost raniti, dar sunt in afara orcarui pericol.

Nicu Iliesi era pastorul unei biserici evanghelice din  localitatea Conop de cativa ani.  El a facut parte  din comitetul organizator al cunoscutelor tabere pentru tineri ” Cristos pentru Romania”

Regretam trecerea lui in vesnicii.

Pastorul Nicu Iliesi era profesor de teologie la scoala biblica “Cristos pentru Romania” din Timisoara

Masina pastorului lipovean a fost distrusa in urma coliziunii frontale cu un microbuz ce circula regulamentar din directia opusa.

Joi, 13 mai 2010 la biserica „Pe Stanca – Soimos” Lipova va avea loc o ceremonie de comemorare a pastorului Nicu Iliesi si a celor 2  fii ai sai: Adrian si Alex. Intalanirea va incepe la ora 19.

Despre Nicu Iliesi

Nicu Iliesi, s-a nascut la 26 septembrie 1959, era licentiat in teologie si a predat la Scoala Biblica Christos pentru Romania din Timisoara si era un puternic sustinator al tinerilor evanghelici din Romania. Nicu Iliesi era casatorit cu Geta si aveau impreuna 4 copii: Paul, Alex, Adrian si Astrid. Alex si Adrian si-au pierdut viata alaturi de tatal sau.

Nicu Iliesi era pastorul unei biserici evanghelice din localitatea Conop de cativa ani. El a facut parte din comitetul organizator al cunoscutelor tabere pentru tineri „Cristos pentru Romania”