Otniel Bunaciu viitorul presedinte al Federatiei Baptiste Europene

Otniel Bunaciu viitorul presedinte al EBF

Presedintele Federatiei Europene Baptiste (EBF), Hans Guderian, in varsta de 64 de ani, a suferit pe la sfarsitul anului trecut un atac de cord urmand apoi diferite examinari si operatii. Acesta a anuntat ca isi  va reduce munca voluntara pentru EBF. „Atacul de cord a fost un prim avertisment din partea Domnului ca nu trebuie sa mai continui sa imi suprasolicit trupul”, a declarat Hans Guderian unei agentii de presa baptista.

Din cauza acestor probleme de sanatate, Guderian nu va putea face nicio calatorie in numele EBF. Termenul de slujire se va termina in mod oficial in luna septembrie a acestui an, odata cu sedinta Consiliului EBF ce va avea loc in Bratislava, Slovacia, cand actualul vicepresedinte EBF si presedinte al Uniunii Baptiste din Romania, Otniel Bunaciu, va fi inaugurat drept noul presedinte al EBF.

Intr-un e-mail adresat tuturor Uniunilor membre ale EBF, Tony Peck, secretarul general al EBF, si-a exprimat parerea ca Hans Guderian ar trebui sa acorde prioritate refacerii sanatatii si astfel sa calatoreasca mai putin in perioada care va urma. Helle Liht se va ocupa de gasirea unor inlocuitori pentru intalnirile programate ale presedintelui EBF-cum ar fi conferintele anuale ale Uniunilor membre.

 Sursa: revistacrestinulazi.ro