Eurostrings

Slujire crestina pentru slava Pruncului Isus

Orchestra de mandoline „EuroStrings” a tinerilor crestini din Salonta si Tinca a sustinut, la Timisoara, un concert extraordinar spre slava lui Dumnezeu. Gazda a fost Biserica crestina baptista „Golgota”, pastorita de Edmond Nicola.

Concertul din Banat al tinerilor bihoreni a punctat deschiderea activitatilor misionare prin care crestinatatea sarbatoreste Nasterea Mantuitorului Isus Hristos. Orchestra de mandoline EuroStrings reuneste, alaturi de familia dirijorului Teofil Mariscas din Salonta, tineri crestini talentati pastoriti de fratii Dorin Simu (Biserica Baptista „Emanuel” Tinca) si Florin Cociubei (Biserica Baptista „Betel” Salonta). In cadrul programului de slujire, inchinat laudei si gloriei Domnului Isus Hristos de catre Biserica crestina baptista „Golgota” din Timisoara, bihorenii au interpretat cantari de slava si colinde, iar pastorul oradean Dorin Simu a revarsat in inima banatenilor, prin puterea Duhului Sfant, invatatura de intelepciune scrisa in pocainta de Solomon. Predica din Cartea Eclesiastul a Vechiului Testament i-a indemnat pe varstnici la meditatie iar pe tineri la responsabilitate, „caci Dumnezeu va aduce orice fapta la judecata si judecata aceasta se va face cu privire la tot ce este ascuns, fie bine, fie rau”.

Misiunea crestina a Orchestrei de mandoline „EuroStrings” va reuni duminica, 18 decembrie, de la ora 16:00, la Biserica crestina baptista „Betel” din Salonta pastorita de Aurel Galchis si Florin Cociubei, toate grupurile de tineri ale bisericilor baptiste din sud-vestul judetului Bihor. „Programul de colinde dedicat Nasterii Pruncului Isus Hristos, Mantuitorul si Mijlocitorul omenirii” aduna la Salonta, intr-o slujire comuna, grupurile de copii si tineri din comunitatile crestine Tinca, Tulca, Gurbediu, Cauasd, Avram Iancu, Ghiorac, Tamasda, Sannicolau Roman, Micherechi (Ungaria), Taut, Ianosda si Homorog.

Sorin PETRACHE