Billy Graham

Vesti bune: Billy Graham se simte mai bine

“Billy Graham a facut progrese clinice extraordinare in combaterea pneumoniei si in momentul de fata arata mai bine”, a spus pulmonologistul sau, Mark Heillerch. Terapeutii de la M. D. Physical au fost surprinsi sa vada ca Graham s-a ridicat, iar in jurul zilei de vineri a inceput sa faca plimbari. Isi lua mesele in pat, in timp ce intra in discutii cu personalul spitalului.

Graham a fost internat miercuri pentru evaluarea si tratarea plamanilor sai. Anterior, acesta fusese internat in mai pentru un tratament ce a avut succes. El si-a reluat programul in curs de desfasurare in ceea ce priveste terapia fizica si activitati obisnuite de scurta durata dupa lansare, in functie de personalul de care dispunea. Acest lucru includea finalizarea celei mai recente carti a sa, “Nearing Home”(“Aproape de casa”), publicata in octombrie si inceperea muncii pentru noul proiect care consta in reafirmarea mesajului evanghelic, care a fost predicat pentru mai mult de 60 de ani.

Avand in vedere ca nu a fost fixata nicio data pentru indeplinirea acestui proiect, Graham a hotarat sa se intoarca acasa pentru a petrece Craciunul alaturi de familia sa.

Medicii inca nu au stabilit data cand va fi externat. In acest weekend,  Billy Graham a fost vizitat de catre copiii  sai,  Franklin Graham, Gigi Graham si Anne Graham Lotz.

 

Sursa: StiriCrestine.ro