Conferinta Verona

Conferinta pentru femei „Crizele – binecuvantari ascunse” in San Bonifacio, Italia

Un weekend de vis in cercetarea Cuvantului lui Dumnezeu pentru femeile din Biserica Penticostala „Filadelfia” din suburbia San Bonifacio, langa Verona, Italia. Ziua de 15 ianuarie 2011, va ramane ca un stalp de aducere aminte pentru femeile din diaspora romaneasca de langa Verona. In premiera, Biserica Penticostala „Filadelfia” a gazduit prima conferinta pentru femei. Mesajul pentru femei cu tema: „Crizele binecuvantari ascunse” a fost prezentat de scriitoarea si consilierul spiritual, Mihaela Gheorghe.

Impreuna femeile au invatat ca crizele ingaduite in viata noastra au rolul de a ne fortifica si modela caracterul, de a ne transforma in acele femei puternice de care Dumnezeu are nevoie in lucrarea Sa. Insetate dupa Cuvantul vietii, surorile au solicitat inca o intalnire pentru a doua zi de duminica, dupa serviciul de dimineata. In cadrul celei dea doua intruniri au discutat despre cum poti deveni o femeie dupa inima lui Dumnezeu. Dimineata in cadrul serviciului de duminica, familia Radu si Mihaela Gheorghe au prezentat lucrarea de misiune printre romanii din Roma si cartile autoarea carora este. In urma acestei intalniri, surorile din San Bonifacio au solicitat ajutorul sorei Mihaela in vederea inceperii unei lucrari cu femeile in biserica si regiunea din preajma orasului Verona. Sau despartit cu invitatia de a mai organiza si alte conferinte in Biserica „Filadelfia”. Iar femeile de langa Verona au ramas cu nadejdea unei grabnice intalniri.

Familia Radu si Mihaela Gheorghe sunt misionari in diaspora romaneasca din Roma. Sase ani in urma, fiind proaspeti absolventi ai Universitatii Teologice din Bucuresti au fost chemati de Domnul misionari in diaspora. Astfel au plantat Biserica Baptista „Sfanta Treime” din Roma. In decembrie 2010, s-a constituit Asociatia Bisericilor Romane din Italia care se subordoneaza Uniunii Baptiste din Romania.

Autor: Doina Bejenaru