Conventia tinerilor crestini de pe Coasta de Vest a Americii

Conventia tinerilor crestini de pe Coasta de Vest a Americii

Impreuna cu Bisericile Elim si Happy Valley din Phoenix, Arizona va invitam sa participati la a 2-a Conferinta de Tineret (West & South West Romanian Youth Conference) intre 27 si 30 May (Memorial Day Weekend), 2011, Conferinta ce va fi organizata pentru al doilea an consecutiv de Biserica Happy Valley. Suntem binecuvantati din nou in acest an cu promisiunea participarii mai multor biserici si anticipam Harul si prezenta Domnului in desfasurarea acestei Conferinte.
Tema acestui an este „REVIVE Your Spiritual Life” si fiecare seara va avea o tematica ce vorbeste nevoilor tinerilor nostri. Atasat aveti ‘Screen Posterul’ ce-l puteti afisa in bisericile dumneavoastra. Acesta contine toate informatiile necesare. De asemenea puteti vizita www.wswryc.org pentru mai multe informatii inclusiv hotelurile din apropiere.
Ne-am bucura foarte mult sa participati impreuna cu tinerii dumneavoastra la aceasta Conferinta. Sambata 28 Mai, cu incepere de la ora 11:00AM vom avea o intalnire cu pastorii si liderii de tineret in vederea partasiei dar si pentru predarea oficiala a Conferintei WSWRYC bisericii Philadelphia din Portland, care a acceptat sa o gazduiasca anul viitor.
Daca tinerii dumneavoastra au dorinta sa cante sau sa recite sunt rugati sa ne contacteze din timp la wswryc@gmail.com si vom incerca sa includem dorintele lor in program.
Pentru orice intrebare sau nelamurire va rugam sa ne contactati.
Anticipand prezenta dumneavoastra si a tinerilor din bisericile ce le pastoriti va dorim mult har si pace,
Nelu Filip si Gabriel Covaci