Presedintele interimar al Ucrainei predica Evanghelia de Pasti

Credinciosii baptisti adunati la inchinare in duminica Pastelui la Biserica Baptista Centrala din Kiev au avut ocazia de a lua parte la un eveniment unic in istoria credinciosilor din aceasta tara: unul dintre mesajele dedicate Invierii Mantuitorului a fost predicat de Alexander Turchynov, presedintele in exercitiu al Ucrainei. Alaturi de Turchynov a mai predicat si Vyaceslav Nesteruk, Presedintele Uniunii Baptiste din Ucraina. Tinand cont de faptul ca Ucraina, alaturi de alte tari din Europa de Est, au fost supuse unei indoctrinari ateiste timp de zeci de ani, se poate afirma ca acesta este un eveniment unic in zona aceasta a Europei.

Reamintim faptul ca in urma cu cateva zile, conducerea Bisericii Baptiste din Rusia si cea a Bisericii Baptiste din Ucraina s-a intalnit pentru a da un comunicat comun cu privire la relatiile dintre credinciosii celor doua tari.

Sursa foto si detalii suplimentare AICI

 

Sursa: Revista Crestinul Azi – http://revistacrestinulazi.ro/2014/04/presedintele-interimar-al-ucrainei-predica-evanghelia-de-pasti/