VOTATI Pozitia 21 la Europarlamentare!

„Maine, Vineri 25 aprilie, incepe oficial campania europarlamentara 2014. Din 2007 incoace Alianta Familiilor din Romania si-a spus parerea privind candidatii, fie la Parlamentul Romaniei, fie la Parlamentul European. Dupa cum majoritatea dintre dvs stiti, alegerile europarlamentare ale acestui an sunt diferite deoarece printre candidatii independenti se afla si dl Petre Costea, Presedintele AFR. In consecinta, AFR recomanda si isi exprima adeziunea pentru candidatura dlui Costea la europarlamentarele acestui an. Va rugam sa-l votati, si sa-l recomandati si altora sa-l voteze. Motivele pentru care AFR recomanda candidatura dlui Costea sunt multe. Enumeram citeva dintre ele.
Dl Costea este unul din veteranii miscarii profamilie din Romania. A fondat Alianta Familiilor din Romania in 2007, si a fost implicat indeaproape in miscarea constitutionala din 2006 pentru protejarea casatoriei si a familiei in Articolul 48 al Constitutiei Romaniei. Este singurul candidat care deja a facut demersuri in Parlamentul European pentru familie, valori, si pentru viata copiilor nenascuti. Le-a facut din afara. Cu sprijinul nostru dupa mai 25 o va face din interiorul Parlamentului European. Unele din zecile de demersuri deja facute de Dl Costea in Parlamentul European pot fi citite pe situl de campanie www.costea-parlamentuleuropean.ro.

In plus, dl Costea poseda o experienta profesionala remarcabila. O puteti evalua vizitind situl lui profesional www.costealaw.com. Este o persoana bine educata in universitatile prestigioase ale lumii. Absolvent al colegiului national Ghiba Birta din Arad, dl Costea profeseaza de multi ani avocatura. Intentia dinsului este de a combina expertiza profesionala cu pasiunea pentru valori si de a face si in continuare pledoarii pentru valori, familie, dreptul la viata al copiilor nenascuti, libertatea religioasa, ori drepturile parentate.

Saptamina trecuta Biroul Electoral Central a emis lista candidatilor la europarlamentare in ordinea in carei vor aparea pe buletinul de vot. Dl Costea se afla pe pozitia 21. Va rugam deci, VOTATI AVOCAT PETER COSTEA, POZITIA 21. Va multumim.”

ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA
Str. Zmeica nr. 12, sector 4, Bucuresti
Tel. 0745.783.125 Fax 0318.153.082
www.alianta-familiilor.ro