Billy Graham

Evanghelistul Billy Graham a fost spitalizat

Billy Graham a fost internat miercuri intr-un spital aproape de domiciliul sau din nordul Carolinei pentru a fi examinat din cauza pneumoniei, in urma congestionarii, a tusei si a febrei usoare, afirma purtatorul de cuvant al evanghelistului.

Medicul personal al predicatorului in varsta de 93 de ani, Dr. Lucian Rice, a spus ca Graham a fost intr-o stare stabila.

In ultimii ani, starea de sanatate legata de varsta, cum ar fi degenerescenta maculara si pierderea auzului, l-a tinut pe Graham acasa. Un comunicat de presa emis de Spitalul de Misiune din Asheville a metionat ca Graham a zambit si a facut cu mana personalului in timp ce intra in cladire. Purtatorul de cuvant al lui A. Larry Ross a afirmat ca Graham ar putea sa-si petreaca noaptea acolo.

Ross a declarat ca Graham a fost binedispus dupa o dupa-amiaza plina de teste medicale. Fiica sa, Gigi, l-a vizitat dupa cina pentru rugaciune si citire a Bibliei, a adaugat acesta. Graham a fost spitalizat in mai, cand si-a petrecut 5 zile la acelasi spital din cauza pneumoniei. In octombrie 2008, Graham a fost spitalizat dupa ce s-a impiedicat si a cazut peste unul din cainii lui.

Graham a suferit de cancer de prostata si a mai fost spitalizat in 2007 pentru aproape 2 saptamani dupa ce a manifestat sangerare intestinala. Sotia sa, Ruth Bell Graham, a murit in iunie 2007.

Rugati-va pentru Billy Graham.

 

Sursa: StiriCrestine.ro