Comunicat Societatea Misionara Romana!

Iosif Ton eliberat de responsabilitati la Societatea Misionara Romana!

Dupa ce i s-a retras ordinarea de catre Uniunea Baptista din Romania si a fost interzis la Radio Vocea Evangheliei, Iosif Ton a fost “eliberat de orice responsabilitate” si de la Societatea Misionara Romana. Iata mai jos comunicatul SMR:

28 decembrie
Comunicat

Comunicat Societatea Misionara Romana!Din 1968 si pâna în prezent Societatea Misionara Româna este dedicata sa duca Evanghelia poporului roman si continua sa faca aceasta prin cartile publicate, prin activitatile de formare spirituala si intelectuala a tinerilor, prin sustinerea pastorilor si misionarilor din zonele mai putin evanghelizate, cât si prin grija fata de orfani si familiile în nevoie din România.

Dupa pensionarea sa în 2004, Dr. Iosif Ton a continuat sa colaboreze cu Societatea Misionara Romana în mai multe proiecte din Romania, ca misionar international. În toamna aceasta a simtit chemarea speciala de la Dumnezeu sa se dedice unei lucrari focalizate spre o trezire spirituala în România, si pentru a avea toata libertatea sa se angajeze total în aceasta lucrare bordul de directori ai Societatii Misionare Romane l-a eliberat pe Dr. Iosif Ton din toate responsabilitatile fata de Societatea Misionara Romana incepand cu 1 ianuarie 2011.

Dorim sa exprimam si pe aceasta cale aprecierea deosebita si recunostinta pentru rolul pe care Dr. Iosif Ton l-a avut în conducerea Societatii Misionare Romane ca Presedinte, din 1981 pana în 2004, si apoi ca misionar international. Îi dorim de asemenea sanatate deplina si ne rugam ca binecuvantarea lui Dumnezeu sa il insoteasca in lucrare.

Suntem încredintati ca Dumnezeu va conduce si va binecuvanta in continuare lucrarile Societatii Misionare Romane, pentru gloria Lui.

In slujba Domnului Isus Hristos,
Dr. Livius T. Percy
Presedinte SMR

Sursa: Guarding the Gospel

Conform saitului oficial actualizat in 2007, Bordul de directori al Societatii Misionare Romane este format din:

Dr. Oliver Ghitea, Chairman
Dr. Cristian Chirla, Vice-Chairman
Valentin Hossu, Secretar
Ruth A. Dan, Trezorier